AstroAnima

AstroAnima

 

Prezentare AstroAnima Fest .

 

Acest eveniment fără precedent se adresează nu doar astrologilor, ci și celor pasionați de astrologie și conștienți că energia planetelor face parte din Universul ființei umane. Astfel încât AstroAnima Fest in parteneriat cu Asociația Astrologilor din Romania vă invită la o călătorie a sufletului printre stele!

 Este important arhetipul zodiacal pe care noi l-am ales? Da, este lecția cea mai importantă pe care e necesar să o învățăm!

Este astrologia o disciplina sau o știința studiata? Da, este o știința veche de dinainte de Hristos care cuprinde toată complexitatea Universului. Energia planetelor este cauzala, având efect asupra ființei umane cât și asupra planetei Terra, de aici rezultând efectele care au impact prin acțiunile, gândurile și energia pe care noi le emitem față de viață.

Este importantă iubirea? Este importantă Venus în harta astrala? O da, este nevoia primordiala a ființei umane! Dar înțeleasa greșit, ne duce către energia atașamentelor, a geloziilor, a viciilor. Atunci când înțelegem beneficiile planetei Venus ne duce către armonie, către plăcerea vieții si a bucuriei. Astfel încât Venus din harta natală ne ajută să percepem viața într-un mod diferit, plăcut lui Dumnezeu prin arhetipul semnului zodiacal în care se afla.

 Oare care este motivul călătorie noastre în această viață? O să fiți surprinși, este o alegere personala care se numește Menire, ce se poate duce către Misiune ce poate fi concretizata prin profesie sau prin dedicare totală lui Dumnezeu. În istoria lumii sunt cunoscute ființe care prin dedicarea profesională, muzică, artă, tehnologie, au lăsat ceva umanității .

Despre toate astea și tainele subtile ale ființei  umane corelate cu Universul, veți afla in cadrul evenimentului  AstroAnima Fest în perioadă 16-18 septembrie 2022 la Cinema Pro. Cei zece conferențiari astrologi si cercetători sunt:

Camelia Pătrășcanu, Firicel Ciarnău , Dan Ciubotaru, Ana-Maria Negrii, Sanda Ionescu, Florina Rădulescu, Cerasella Pere, Sorin Bratoveanu, Ion Hristescu și Ioana Ispas.

Ei ne vor ajuta să înțelegem atât călătoria noastră printre stele, cât și călătoria noastră aici și acum pe această planetă magică, Terra.

 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles