BCR Iasi Open - WTA 125

BCR Iasi Open - WTA 125

BCR Iași Open WTA 125, ediția a doua are loc la Baza Sportivă Ciric în perioada 17-23 iulie 2023. Directorul turneului BCR Iași Open este Daniel Dobre, unul dintre cei mai titrați antrenori din România.

 

16.07 – 17.07 meciuri de calificări

17.07 – 23.07 meciuri tabloul principal

 

Tragerea la sorți a tabloului principal (Main Draw) are loc duminica, 16.07 și va fi transmisă live pe contul de Facebook @bcriasiopen.  

Programul exact al primelor meciuri îl comunicăm dumincă seară, pe canalele de social media @bcriasiopen si pe site www.iasiopen.com

 

Te așteptam tenis la Iași, capitala tenISului din vara 2023.

La prima ediție a turneului au fost prezente nume importante al tenisului, printre care se numără Ana Bogdan, câștigătoarea Luceafărului primei ediții BCR Iași Open, Kristina Mladenovic, fost nr. 1 mondial la dublu și multipla câștigătoare de Grand Slam și Clara Burel (career high 74).

Meciuri de tenis de înaltă calitate și timp petrecut într-un cadru sportiv și elegant.

 

Pe intraga perioada a turneului, în Fan Zone, găzduim activități recreative în aer liber, sesiuni de autografe, sesiuni de întrebări și răspunsuri cu jucătorii, activități creative și artistice, restaurante, magazine și zone de relaxare.

 

Acces Minori

Minorii sub 7 ani au acces gratuit, cu condiția să fie ținuți în brațe de adulții care îi însoțesc (un adult poate intra cu un singur copil). Copiii care un împlinit 7 ani au nevoie de bilet.

 

Acces terenuri

Meciurile oficiale se joaca pe terenul central si terenurile 5 și 6. Biletul de acces la turneu oferă și acces la terenul 5 in limita locurilor disponibile. 

 

Info Bilete

Biletele sunt puse în vânzare pe zile, nu pe meciuri. Amânarea sau continuarea unui meci în ziua următoare nu permite accesul în baza biletului din ziua anterioară.

 

Biletele achiziționate sunt nerambursabile. Entertix.ro este partenerul exclusiv de biletele al BCR Iași Open.   

 

BCR Iași Open este organizat de Asociatia Club Sportiv Iași Open în parteneriat cu Concord Service Center și Primăria Municipiului Iași. Sponsorul principal este BCR. 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles