GASCA ZURLI HAI LA MASA

GASCA ZURLI HAI LA MASA

 

Gașca Zurli lansează o nouă invitație : Hai la masă!

 

“Hai la masă” este spectacolul prin care Gașca Zurli ii împrietenește pe copii cu bunele obiceiuri alimentare și ii ajută pe părinți să transforme bucataria in cel mai tare loc de joacă pentru copii.

O oră și un pic, cât durează spectacolul, prin cântec, joc și voie bună, învățam împreună să transformam “pauza de masă@ in “ pauză de bucurie”.

 

Fetița Zurli, Truli, Vrajimaturica, Teacher Zurli, Eroul Mulțumesc și Zâna Bună se transformă in cele mai importante ajutoare de bucătar. Iar Bucătărasul Lulu o să o înfrunte pe Tura Vura care nu ca rata ocazia de-a înfrupta clătitele magice făcute și numărate de Lulu.

 

“Hai la masă!” e expresia pe care cei mici o asociază cu întreruperea oricărei alte activitați de joacă.

Copiii nu sunt fericiți cand adulții strigă: “Hai la masă!”. Acest spectacol este modul prin care invitația la masă capătă valoare.

Spectacolul demontează ideea că "masa" este un chin pentru cei mari și cei mici, deopotrivă, face să pară ușor dificilul moment când trebuie să cadă de acord asupra a ce, cand, cum și cît mănâncă.

“Hai la masă!“ e spectacolul semnat de Gașca Zurli, în stilul unic, atât de iubit de fani!

 

In lunile Aprilie și Mai, Gașca Zurli se plimbă prin țara și lansează invitația “Hai la masă”.

Biletele sunt disponibile online pe www.entertix.ro și www.myticket.ro și în magazinele partenere din rețeaua www.entertix.ro și www.myticket.ro. (Librăria Cărturești, Carrefour).

 

Informații și detalii despre achiziționarea de bilete:

E-mail: contact@entertix.ro

Telefon: +4 0748 110 111 (de Luni pana Vineri, între orele 12.00-16.00)

 

Organizatorul garantează doar valabilitatea biletelor cumpărate prin partenerul de ticketing www.entertix.ro și www.myticket.ro și rețeaua www.entertix.ro și www.myticket.ro

 

Preț bilete:

• categoria 3 - 40 lei/ persoana;

• categoria 2 - 90 lei/ persoana;

• categoria 1 - 150 lei/ persoana. Acest bilet permite accesul la întalnirea specială cu artistul Gașca Zurli după spectacol.

La costul net al biletului se pot adăuga anumite comisioane specifice platformelor de ticketing (cumparare bilete).

Prin participarea la eveniment, Participantul se obligă să respecte Termenii și conditiile de participare și acces la spectacol disponibile pe www.zurli.rowww.entertix.ro și www.myticket.ro.

 

Informații suplimentare de participare la spectacole.

Un bilet de access este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să dețină un bilet, indiferent de vârstă.

Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Biletul permite accesul participanților doar în categoria de preț aferentă zonei menționate pe acesta.

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm să nu întarziați!

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio și video.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles