CIRCO BELLUCCI

CIRCO BELLUCCI

   Familia Bellucci provine din cinci generații de circari italienicare și-au dedicat întreaga viața unei arte recunoscute la nivel internaționalPasionați de a descoperi noi orizonturi, am ajuns în România în 2009 pentru a putea evolua în fața publicului român și de atunci nu am mai plecat!

   În 2012 am avut prima colaborarcu emisiunea „Poftiți la Nea Mărin”, urmând ca în 2019 să luăm parte la showul Poftiți la Circ, care a avut un succes neașteptat. Multumită acestui program, viața de circ a ajuns să fie cunoscută dincolo de ceea ce se întâmplă pe scenă, dezvăluind și momentele din spatele unui spectacol de circ.

   Cu numeroase participări la emisiuni TV precum: „Românii au talent”, „IUmor”, „Splash! Vedete la apă”, „Revelionul”, „Poftiți prin țară”, am captat atenția publicului român ca circari, atleți, acrobați, actori dar și simpli oameni cu o mare pasiune pentru ceea ce fac.

   Calitatea spectacolelor a fost întotdeauna pe primul loc și ne bucurăm că am reușit să aducem râsete, zâmbete și bucurie pe fețele românilor din toată țara, deplasându-ne cu entuziasm către orașele care ne-au primit călduros și ne-au făcut să ne simțim ca acasă.

   Vă invităm la spectacolele noastre, în centrul unei familii adevărate, acolo unde visele prind viață, locul unde lumea poate vedea lucruri nemaivăzute, acolo unde sub lumina reflectoarelor este pusă viața plină de magie! Indiferent de vârstă nu trebuie să ratați reprezentațiile Circo Bellucci, să simțiți emoția și să vedeți toate lucrurile frumoase care se întâmplă pe scenă. La circ suntem toți copii!

   Ținem minte fiecare om fericit, fiecare oraș, fiecare mesaj de susținere, fiecare show și ne-am dat seama ce înseamnă România pentru noi și cu siguranță reflectă foarte mult din sentimentul de a fi „acasă“.

 

-Invităm publicul să vină cu 40 de minute înainte de spectacol.

-Durata spectacolului este de 1 oră și 30 de minute cu pauză de 15 minute.

-Copii sub 3 ani beneficiaza de accesul gratuit la spectacol.

-Persoanele cu varstele cuprinse intre 3-14 ani pot folosi biletul cu discount de Copil.

-Avem Refreshments și SnackBar înăuntru.

-Puteți face fotografii cu grupul șgăsiți o multime de gadgeturi (tricouri, lumini, jucarii).

-Circul este încălzit și confortabil.

 

Circul este o casă pe care o muți dintr-un colț în altul al lumii, o familie, care la finalul zilei trebuie să aibă parte de grijă, iubire și empatie! Nimeni nu rămâne în urmă!”  Sonny Medini.

 

 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles