Wonder Events Fair

Wonder Events Fair

Bine ai venit la Wonder Events Fair - cel mai mare și mai complex târg de evenimente din România, dedicat atât companiilor, cât și viitorilor miri sau părinți care sunt în căutarea soluțiilor perfecte pentru organizarea evenimentului lor.

 

Este mai mult decât un ”târg de nunți”, este un ”wedding fair & beyond” - ceea ce visăm și în sfârșit concretizăm, după 20 ani de experiență în domeniul organizării de evenimente (peste 10.000 la activ): cel mai mare eveniment de…evenimente din România!

 

Wonder Events Fair este dedicat industriei de evenimente, cu o componentă importantă dedicată nunților, evident, însă nu numai! Ne dorim să oferim soluții complete de organizare pentru oricare dintre momentele importante din viața unei persoane, fie că vorbim de botezuri, petreceri de majorat, aniversări, evenimente corporate sau alte ocazii marcante din viața familiei / firmei pe care clienții le doresc organizate la cel mai înalt nivel.

 

Vor fi patru zile pline de diverse activități și oportunități:

 

✨ Traineri: Geta Ungurean, Bogdan Bob Radulescu, Nicu Bocancea , Mac Florea, Alexandru Ionesi Photography, Zoltan Veres, Paul Plesa, Denis Stancsuy, Bianca Rusneac Grijac, Gabriela Popescu Gorgan

✨ Smiley & Gina Pistol: Wonder Talks, Live on Stage

✨ LIVE Concert Smiley

✨ Premiu TOMBOLĂ: Luna de miere in Maldive

✨ 3.200 mp Expo Area: standuri, demos, live stage - fashion shows, live music, open talks

✨ Outdoor Demo Areas

✨ Meetings, workshops & networking: aranjamente florale, hair & make-up, gestionarea emoțiilor, wedding planning & mastery

 

Pe scurt, programul evenimentului este gândit pe două segmente:

✨ primele două zile sunt dedicate: pe de o parte segmentului Business-to-Business, prin întâlniri, ateliere, degustări și happening-uri dedicate exclusiv celor din industria de event services, și pe de altă parte workshopurilor deschise și publicului (mirese, părinți) pe tema ”Cum să ai evenimentul perfect”

✨ ultimele două zile (de weekend) sunt dedicate vizitatorilor, expozițiilor, demonstrațiilor și evenimentelor pe scenă, cu vedete, muzică live și atracții de tot felul

 

Wonder Events Fair este cel mai bun prilej de a-ți dezvolta afacerea și de a descoperi noi furnizori, colaboratori, parteneri sau clienți. Îți garantăm că experiența va fi una specială, diferită de orice există în acest moment pe piață!

 

Te așteptăm alături de noi să scriem împreună filele celei mai frumoase povești de târg de evenimente din România: Wonder Events Fair.

 
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles