AEROFONIK

AEROFONIK
27
apr
AEROFONIK
Circul Metropolitan Bucuresti SPECTACOL IN SALA, Bucuresti, 27 aprilie 2024
19
mai
AEROFONIK
Circul Metropolitan Bucuresti SPECTACOL IN SALA, Bucuresti, 19 mai 2024

Aerofonik este rezultatul minunat al împletirii a două arte străvechi, care au fost prietene ale omului de-a lungul timpului: arta circului și arta muzicii. Muzica a fost mereu o prezență constantă în viața noastră, oferind bucurie, alinare, încurajare și îmbogățindu-ne viața spirituală.

 

În spectacolul Aerofonik, aceste două arte se contopesc într-un mod extraordinar. Prin acrobațiile uluitoare și muzica fascinantă, spectacolul ne aduce o experiență unică, care mângâie sufletul și ne bucură inimile. Este un omagiu adus frumuseții și puterii artei, care ne amintește că atunci când aceste două forme de expresie se întâlnesc, rezultatul este cu adevărat fermecător.

 

Vino și fii parte din acest spectacol uimitor, unde arta circului și arta muzicii se unesc pentru a crea ceva cu adevărat special!

 

 

Vă informăm că, în conformitate cu prevederile articolului 21 din legea 448 / 2006, privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, instituția acordă gratuități în limita locurilor disponibile. Acordarea gratuităților, cât și accesul la spectacole se va face numai pe bază de programare și în baza unor documente doveditoare.

 

Spectacol de Circ recomandat copiilor cu varsta de peste 12 ani.

Durata spectacol 100 minute (inclusiv pauza)

 

Copiii în vârstă de până la 2 ani beneficiază de gratuitate la intrare, dar fără loc asigurat în sala de spectacol(copiii vor fi ținuți în brațe de către părinți).

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles