Bucurie în Farfurie

Bucurie în Farfurie
20
apr
Sacele BUCURIE IN FARFURIE Maya si Mascotele Zurli
Centrul Multicultural si Educational Sacele, Sacele, 20 aprilie 2024
21
apr
Codlea BUCURIE IN FARFURIE Maya si Mascotele Zurli
Casa de Cultura Codlea, Codlea, 21 aprilie 2024

Ce-avem la masă? Avem...''Bucurie în Farfurie'' cu Maya Sorian (fiica lui Tanti Prezentatoarea) și Mascotele Zurli.

În picioare. Pe fugă. Cu ochii în ecrane. Singuri. Sau supărându-ne unii pe alții. Trebuie să recunoaștem, așa mâncăm uneori. Ceea ce nu e nici bine, nici sănătos, cu atât mai puțin... bucuros!

E timpul să facem – sau să refacem – din momentul mesei un obicei frumos și un timp de calitate! Pentru că enorm contează ce mâncăm, cum mâncăm, unde mâncăm și, mai ales, alături de cine mâncăm! Doar așa ne putem îngriji sănătatea și starea de bine, dar și relațiile de iubire, de familie și de prietenie!

La toate ne-am gândit și, Zurli cum ne știți, inventivi și fericiți, vă luăm în aventura noastră! O Zurli Aventură care inspiră și care aduce... Bucurie în farfurie!

Cu acest prilej, în scenă apare Maya Sorian, fiica Mirelei Retegan, Tanti Prezentatoarea. Ea, alături de Mascotele Zurli – păpuși vii pe care le cunoaște de-o viață – va oferi educație prin joacă, un timp de conectare și de zâmbet!''

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles