Hogwart's Holidays

Hogwart's Holidays

Stelele  Cirque du Soleil: spectacolul pe patine  cu “Hogwart's Holidays” 

HOGWARTS HOLIDAYS - o producție unică la limita teatrului fizic și a circului, a comediei și magiei, care combină arta circului și patinajul artistic într-un singur spectacol pe arena de gheață, adaptată special pentru scena fiecărei săli.

Spectacolul este o poveste completă, cu costume, decoruri și imagini unice, care vă vor permite să plonjați în universul magic al lui JK Rowling ca niciodată.

Totul începe chiar de la intrarea în foaierul teatrului. Prin Platforma 9¾, spectatorii vor face o călătorie de neuitat prin coridoarele Hogwarts, vor participa la un meci de Quidditch, apoi îl vor înfrunta împreună pe Lordul Întunecat și vor ajunge la balul de gală.

Artiștii de circ impresionează prin acrobațiile care sfidează gravitația combinate cu abilitățile unice de patinaj artistic. Iar efectele interactive, vizualizarea impresionantă și designul luminii fascinează fiecare privitor.

HOGWARTS HOLIDAYS  derulează povestea magică a Lumii lui Harry și a prietenilor săi și ne cufundă în lumea propriei imaginații. Spectacolul vă invită să părăsiți realitatea de zi cu zi și să  plonjați în lumea fanteziei cu tehnici vizuale care vă vor tăia răsuflarea în acompaniamentul muzical original al stării de spirit de Anul Nou.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles