SUPEREROII REVIN
20
feb
SUPEREROII REVIN
Teatrul National de Opereta si Musical „Ion Dacian”, Bd Octavian Goga nr. 1, Bucuresti
20 februarie 2022, Ora 11:00

Info eveniment


SUPEREROII REVIN!

 

Regia: Silviu Oltean

Scenariul: Veronica Stoian

Coregrafia și light design: Paul Cimpoieru

Ilustrația muzicală: Silviu Oltean

Video design: Andrei Răduț

 

Cu: Andra Mirescu (Pinocchio), Andreea Gaica (Crăiasa zăpezii, Prințesa florilor, Mama, un pirat), Cezar Vlad Popescu (Stapânul internetului), Ciprian Niculae (Leul cel Fricos), Claudian Șiman (Omul de Tinichea, Făt-Frumos, un copil), Cristian Boeriu (Moș Crăciun, Căpcăun), Eliza Teofănescu (Albă ca Zăpada, Prințesa poveștilor, Vrăjitoarea, un pirat), Liliana Donici (Micul Prinț, Zmeoaică, un copil), Marius Nănău (Tatăl zmeilor, Împăratul, Tatăl), Oana Banuță (Căpitanul pirat, Balerina), Valeria Stoian (Jack, Arlechino).

 

Recomandat copiilor peste 4 ani 
Durata: 60 min

 

În ritmul aglomerat al programului cotidian se strecoară un personaj ciudat, cuceritor și charismatic - Stăpânul internetului, care îi convinge pe copii să abandoneze poveștile și să intre pentru totdeauna în lumea jocurilor virtuale, unde distracția nu cunoaște limite.

De fiecare dată când un copil renunță să mai citească povești, un personaj dispare în Valea Uitării! Sub această amenințare teribilă, eroii din basme – Pinocchio, Omul de Tinichea, Leul cel Fricos și Albă ca Zăpada – pornesc într-o uriașă aventură, prin tărâmuri înghețate, păduri fermecate și lumi întunecate, pentru a salva poveștile. Drumul e lung și presărat cu tot soiul de peripeții, dar și cu noi prieteni, care mai de care mai neașteptați. Zmei, crăiese aprige, pirați și căpcăuni care în timpul liber fură prințese se alătură astfel eroilor în misiunea lor de a reașeza lumea poveștilor în matcă.

Însă, pe măsură ce lupta se întețește, un nou quest, chiar mai important – salvarea timpului magic petrecut în familie – îi va transforma pe protagoniștii noștri în adevărații SUPEREROI ai tuturor timpurilor!

NOSTALGIA 2022
24-26
iun
NOSTALGIA 2022
Bucuresti
Parcul Izvor
Electric Castle
13-17
Iul
Electric Castle
Cluj-Napoca
Bontida
EXIT FESTIVAL 2022
7-10
iul
EXIT FESTIVAL 2022
Novi Sad
Petrovaradin Fortress
KISS, Whitesnake, Powerwolf
16
iul
KISS, Whitesnake, Powerwolf
Bucuresti
ROMEXPO
Trends
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles