Bilete Hai sa dam mana cu mana!

Hai sa dam mana cu mana!
20
ian
Hai sa dam mana cu mana!
Casa de Cultura a Studentilor, Piata Lucian Blaga, nr. 1-3, Cluj Napoca
20 ianuarie 2022, Ora 18:00

Info eveniment: Hai sa dam mana cu mana!

SPECTACOL FESTIV DE ZIUA UNIRII PRINCIPATELOR „HAI SĂ DĂM MÂNĂ CU MÂNĂ!”

 

Clujul își dă mâna cu Maramureșul, într-un spectacol festiv dedicat Zilei Unirii Principatelor Române. Îndrăgiți cântăreți de muzică populară din cele două zone folclorice vor încânta publicul joi, 20 ianuarie 2022, în cadrul celei de-a doua ediții a evenimentului „Hai să dăm mână cu mână!”, organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj, instituție de cultură subordonată Consiliului Județean Cluj.

De la ora 18.00, pe scena Casei de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca  vor evolua: MARIANA MORCAN, MIHAI MARIȘ (taragot) și SAVA NEGREAN BRUDAȘCU, acompaniați de Orchestra profesionistă „Cununa Transilvană”, dirijor prof. Ovidiu Barteș. Cântece și jocuri din județul Cluj vor fi prezentate de tânăra interpretă DENISA PERDE RUS, alături de Ansamblul Folcloric Studențesc „Mărțișorul”, coregraf Ioan Cocian.

Totodată, vor fi prezenți: GHIȚĂ BREBAN, BIANCA LATIȘ, IONUȚ TEUDAN, IULIANA COZNEAC, IONUȚ UIVAROȘI, NATALIA COSMA, CĂTĂLIN STAN, MONICA ȘANDOR, ALEXANDRU POP, LIVIA NEAG NISTEA, VOICHIȚA NEMEȘ ANDREICA, PETRICĂ MUREȘAN și DUMITRU DOBRICAN (taragot), alături de Orchestra și Corpul de balet al Ansamblului Folcloric Național „Transilvania” din Baia Mare, dirijor Eduard Albina, coregraf Emil Miheț, manager Iuliana Maria Dragoș.

Vă așteptăm!

 

Eveniment organizat cu respectarea tuturor măsurilor și a regulilor de siguranţă sanitară impuse de autorități, potrivit art. 4 din Hot. nr. 13/16.01.2022.

Este permisă participarea doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.  

 

 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles