Atelierul de Creat Povesti – Dragonul meu
22
mai
Atelierul de Creat Povesti – Dragonul meu
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
22 mai 2022, Ora 10:00

Info eveniment


Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelierul de Creat Povești – Dragonul meu

Coordonator Diana Ribana

Durata: 60 de minute

Preț bilet: 14 lei

 

Cine nu și-ar dori să aibă acasă cel puțin un dragon? Știm, din numeroasele legende despre ei, că sunt protectori ai comorilor, dar și ființe benefice, care aduc noroc. În cadrul atelierului de creat povești, alături de Diana Ribana, cei mici vor putea lua acasa câte un dragon, pictat chiar de ei pe un tricou. Astfel, dragonul va putea fi aproape de cel mic și poate chiar îi va îndeplini acestuia dorințele. Cu acuarele speciale și multă imaginație, participanții vor crea propria poveste despre dragonul lor.

 

***

În cadrul „Atelierul de Creat Povești” – cu Diana Ribana acordăm atenție educației estetice și stimulării multilaterale a copiilor. Ne propunem să formăm și să dezvoltăm spiritul de observație, atenția, imaginația creatoare, interesul și plăcerea de a colora, de a picta, de a modela și aranja după cerințele frumosului, și de a povesti. Prin contactul direct cu materialele și ustensilele folosite, atelierele de creație oferă copiilor o imagine mai clară a ceea ce se poate realiza în lumea teatrală şi reprezintă un bun prilej de a înţelege provocările acestei arte. Discuțiile și poveștile care au loc pe baza a ceea ce creăm împreună sunt prilej pentru dezvoltarea limbajului, a fanteziei și a creativității.

NOSTALGIA 2022
24-26
iun
NOSTALGIA 2022
Bucuresti
Parcul Izvor
Electric Castle
13-17
Iul
Electric Castle
Cluj-Napoca
Bontida
EXIT FESTIVAL 2022
7-10
iul
EXIT FESTIVAL 2022
Novi Sad
Petrovaradin Fortress
KISS, Whitesnake, Powerwolf
16
iul
KISS, Whitesnake, Powerwolf
Bucuresti
ROMEXPO
Trends
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles