Atelier pentru miniArtisti –  miniCurcubeul
25
iun
Atelier pentru miniArtisti – miniCurcubeul
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
25 iunie 2022, Ora 10:00

Info eveniment

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelier pentru miniArtiști –  miniCurcubeul

Coordonator Alexandra Stoica

 

Având numeroase semnificații precum speranța, norocul sau îndeplinirea visurilor, un curcubeu va aduce mereu bucurie celor care îl vor surprinde pe cer, după o ploaie. MiniCurcubeul creat de miniArtiști, alături de Alexandra, va fi un colaj realizat prin tehnica decupajului, din bucăți colorate de reviste, cartoane și materiale diverse. Participanții vor folosi culori și texturi preferate pentru a-și crea propriul miniCurcubeu.

 

***

„Atelierul pentru miniArtiști” coordonat de Alexandra Stoica este cel mai nou atelier de creație din seria celor organizate de Teatrul Gong și vine în completarea acestui program esențial pentru o frumoasă dezvoltare a copiilor cu  vârsta sub 10 ani. Alexandra, pictor și grafician cu experiență, le va povesti celor mici despre diversele tehnici folosite în artele plastice și va adăuga la partea practică și informații utile despre personalități interesante din acest domeniu atât de complex.

 

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles