Bilete MASTERCLASS PATRICK MOURATOGLOU LA SPORTS FESTIVAL

MASTERCLASS PATRICK MOURATOGLOU LA SPORTS FESTIVAL
10
iun
MASTERCLASS PATRICK MOURATOGLOU LA SPORTS FESTIVAL
BT Arena, Strada Uzinei Electrice, Cluj-Napoca
10 iunie 2022, Ora 16:30

Info eveniment: MASTERCLASS PATRICK MOURATOGLOU LA SPORTS FESTIVAL

Patrick Mouratoglou, noul antrenor al Simonei Halep și coach timp de 10 ani pentru Serena Williams, invitatul Masterclassului de la Sports Festival. 

Cel mai în vogă coach de tenis al momentului, fondatorul Mouratoglou Tennis Academy, este prezent la Cluj, pentru un masterclass de mare clasa, dedicat managerilor de club, de federații și companii, antrenorilor și sportivilor de performanță. Cu alte cuvinte, o întâlnire dedicată întregii industrii sportive pentru schimb de experiență și know-how. 

 

Masterclass-ul se adresează în primul industriei sportive, dar evenimentul poate fi accesat și de publicul larg, fiind disponibil un număr limitat de bilete pentru fani. Pe 10 iunie, de la 16:30 ne vedem la Masterclass Patrick Mouratoglou!

 

Ai bilet la demonstrativul de tenis al anului -  Game. Set. Meci, Horia Tecău! – al cărei invitat special este Simona Halep? Îți oferim un discount de 50% la Masterclass.

Încarcă numărul codului de bare de pe biletul de la meci în căsuța de voucher și automat valoarea biletului la Masterclass va scădea cu 50%.

Te așteptăm!

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles