Atelier de Creatie „Piticii priceputi”  -  Noul meu ghiozdan
31
aug
Atelier de Creatie „Piticii priceputi” - Noul meu ghiozdan
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
31 august 2022, Ora 18:00

Info eveniment

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelier de Creație „Piticii pricepuți”  -  Noul meu ghiozdan

Coordonator Claudia Benchea

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei

 

Revenim din vacanță cu noi ateliere de creație specifice Teatrului Gong. Prima temă propusă de Claudia, coordonatoarea Atelierului „Piticii pricepuți” , este crearea unui nou ghiozdan. Pentru o revenire ușoară la clasă, vă invităm la un atelier provocator, dar și relaxant. Copiii își vor crea singuri un ghiozdan pentru noul an școlar. Cum să tai un anumit tip de material, ce tehnici de lipire se pot folosi pentru materiale de forme diferite, dar mai ales cum să combini culori și texturi pentru un rezultat atât corect din punct de vedere estetic, cât și original, potrivit pentru fiecare participant în parte. Ajustabil, noul  ghiozdan va fi un partener perfect pentru rechizitele celui mic.

 

***

Activitățile practice din cadrul Atelierului de Creație „Piticii pricepuți” contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de integrare a unei bucăți de material într-un anumit context, cum ar fi crearea de păpuși, felicitări, obiecte vestimentare sau decoruri din lumea teatrală. Astfel de îndeletniciri stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori sau de a alege și adapta materiale prin tăiere, lipire sau pliere în vederea atingerii scopului creativ. Interacțiunea într-un colectiv prietenos va întregi cu siguranță entuziasmul celor mici pentru creații artistice.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles