Alina Sorescu Suflet de copil
24
sep
Alina Sorescu Suflet de copil
Sala Palatului, Strada Ion Campineanu Nr. 28, Bucuresti
24 septembrie 2022, Ora 17:00

Info eveniment

ALINA SORESCU – Suflet de Copil 24 SEPTEMBRIE 2022


Spectacolul Suflet de Copil este un spectacol dedicat copiilor ce prezintă magia și bucuria copilăriei. În data de 24 SEPTEMBRIE 2022 pentru aproximativ 2 ore vă invităm împreuna cu cei mici să vă reamintiți ce înseamnă să fii copil și sa uităm “ TIMPUL”.

Visele și emoțiile aprinse prind viață pe scena Sălii Palatului iar caruselul de zâmbetele și chicote adună în suflete fericire, bucurie și emoție pentru fiecare spectator în parte indiferent de vârstă.

Invitații în cadrul spectacolului ce vor întregii aceasta poveste magică sunt Ana Beregoi, Cleopatra Stratan și Edward Sanda.

Așa ca vă așteptăm cu mic cu mare la un SHOW dedicat inocenței și purității.

Alina Sorescu cântă de la 4 ani, de când Ioan Luchian Mihalea a selecționat-o în grupul MiniSong. A câștigat concursuri și festivaluri de muzică pentru copii, iar la 10 ani a lansat primul album. A cântat pe cele mai importante scene din țară dar și din afară, lansând 4 albume muzicale. În 2011 a lansat Atelierul de Muzica și Prezență Șcenică pentru Copii. A evoluat treptat și a devenit un reper în lumea celor mici, astfel trupa ei s-a definit tot mai mult și se cheamă acum "Picii lu' Soreasca". Alături de ea, la cursuri și pe scenă, picii devin artiști implicit capată încredere în ei și ajung să se simtă în lumina reflectoarelor ca acasă.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles