Marius Mihalache & Band
1
oct
Marius Mihalache & Band
14th Lane, SOSEAUA ORHIDEELOR 15D, SECTOR 6, BUCURESTI, Bucuresti
1 octombrie 2022, Ora 20:00

Info eveniment

Biletele la eveniment sunt valabile doar însoțite de rezervarea telefonică a locurilor în restaurant la numărul 0727 677 777.

 

Open Doors: 20:00

 

Deschidem sesiunea de evenimente À la Carte la 14th LANE cu Marius Mihalache și band-ul său. Acest adevărat virtuoz al țambalului, vine pe scena noastră pentru un show cu adevărat special. Pasionat de acest instrument deosebit încă de la 6 ani, la 17 ani interpreta pe scena operei SCALA din Milano arii celebre de Rahmaninov, Chopin, Schuman, Schubert sau Mozart. Cântă și înregistrează alături de Gloria Gaynor, Nina Simone, Steve Vai, Kitaro şi alţi muzicieni recunoscuţi pe plan mondial. Deține opt albume de autor și numeroase premii iar măiestria lui la țambal este egalată doar de cea a bucătarilor noștri care ți-au pregătit un meniu gourmet de fine dining completat cu o colecție sofisticată de vinuri nobile și cockteiluri de mare rafinament. Vino la un adevarat spectacol de virtuozitate și talent!

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles