Atelier pentru miniArtisti –  Jurnal de calatorie „Alice in Tara Minunilor”
2
oct
Atelier pentru miniArtisti – Jurnal de calatorie „Alice in Tara Minunilor”
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
2 octombrie 2022, Ora 10:00

Info eveniment

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelier pentru miniArtiști – Jurnal de călătorie „Alice în Țara Minunilor”

Coordonator Alexandra Stoica

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei

 

Anual, în data de 6 octombrie, se sărbătorește Ziua Pălărierului Nebun, personaj cheie în romanul „Alice în Țara Minunilor", scris de autorul britanic Lewis Caroll. Cu această ocazie, Teatrul Gong a pregătit, în luna octombrie, două ateliere care vor prelua din atmosfera fantastică a călătoriei prin Țara Minunilor.

Astfel că, Alexandra Stoica va crea cu miniArtiștii participanți la atelier un jurnal cu o copertă specială, caracteristică fiecăruia. Cu multe pagini care să păstreze din aventurile trecute sau viitoare, forme decupate sau chei magice pentru uși ascunse, jurnalul de călătorie va avea și mult... sclipici.

 

***

„Atelierul pentru miniArtiști” coordonat de Alexandra Stoica este cel mai nou atelier de creație din seria celor organizate de Teatrul Gong și vine în completarea acestui program esențial pentru o frumoasă dezvoltare a copiilor cu  vârsta sub 10 ani. Alexandra, pictor și grafician cu experiență, le va povesti celor mici despre diversele tehnici folosite în artele plastice și va adăuga la partea practică și informații utile despre personalități interesante din acest domeniu atât de complex.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles