Atelierul de Creat Povesti – Masti pentru petrecerea de Halloween
23
oct
Atelierul de Creat Povesti – Masti pentru petrecerea de Halloween
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
23 octombrie 2022, Ora 10:00

Info eveniment

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelierul de Creat Povești – Măști pentru petrecerea de Halloween

Coordonator Diana Ribana

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei

 

Halloween se sărbătorește în fiecare an, în 31 octombrie, cu o mare petrecere a „costumelor de groază”, a bomboanelor și a farselor amuzante. La Atelierul de creat povești, cei mici vor putea confecționa câte o mască unică, pe suport de carton, colorată sau catifelată, cu sclipici sau monocromă. Măștile create vor spune câte o poveste aparte, iar cu ajutorul fiecărui copil, vor prinde viață la fiecare petrecere.

 

***

În cadrul „Atelierul de Creat Povești” – cu Diana Ribana acordăm atenție educației estetice și stimulării multilaterale a copiilor. Ne propunem să formăm și să dezvoltăm spiritul de observație, atenția, imaginația creatoare, interesul și plăcerea de a colora, de a picta, de a modela și aranja după cerințele frumosului, și de a povesti. Prin contactul direct cu materialele și ustensilele folosite, atelierele de creație oferă copiilor o imagine mai clară a ceea ce se poate realiza în lumea teatrală şi reprezintă un bun prilej de a înţelege provocările acestei arte. Discuțiile și poveștile care au loc pe baza a ceea ce creăm împreună sunt prilej pentru dezvoltarea limbajului, a fanteziei și a creativității.

 

 
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles