Atelier pentru miniArtisti –  Dovleci pictati si alte decoratiuni de Halloween
29
oct
Atelier pentru miniArtisti – Dovleci pictati si alte decoratiuni de Halloween
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
29 octombrie 2022, Ora 10:00

Info eveniment

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelier pentru miniArtiști – Dovleci pictați și alte decorațiuni de Halloween

Coordonator Alexandra Stoica

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei

 

Dovleacul sculptat a devenit un specific al sărbătorii de Halloween (31 octombrie), iar anul acesta beneficiază de o reinterpretare în cadrul atelierului de creație pentru miniArtiști. Participanții sunt invitați să picteze pe propriul dovleac de Halloween, precum și pe decorațiuni diverse cu aceeași tematică. Decupaj, pictat, aplicat, jucat, cu adaos de imaginație și voie bună, este ceea ce îi așteaptă pe miniArtiști, în luna octombrie, la Teatrul Gong.

 

***

„Atelierul pentru miniArtiști” coordonat de Alexandra Stoica este cel mai nou atelier de creație din seria celor organizate de Teatrul Gong și vine în completarea acestui program esențial pentru o frumoasă dezvoltare a copiilor cu  vârsta sub 10 ani. Alexandra, pictor și grafician cu experiență, le va povesti celor mici despre diversele tehnici folosite în artele plastice și va adăuga la partea practică și informații utile despre personalități interesante din acest domeniu atât de complex.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles