Nu-nteleg ce se intampla de Mihai Ignat
1
dec
Nu-nteleg ce se intampla de Mihai Ignat
Teatrul INFINIT, Str. Mihai Eminescu nr. 127, Bucuresti
1 decembrie 2022

Info eveniment

Nu-nțeleg ce se întâmplă de Mihai Ignat

 

   Într-un cadru realist, într-o viziune abstractă pe alocuri, într-o emoție puternică, vă prezentăm povestea împletită a două femei Alfa foarte puternice, dar extrem de vulnerabile când sunt rănite și, mai ales, când viața le asează într-un context surpriză. Povestea lor poate semăna cu un duel pe tocuri, însă este mai mult de atât, fiecare își va cauta sufletul în cealaltă.

Oglinda, un simbol metaforic, pe care și-l vor pune în față, una alteia, de atât de multe ori, până când amândouă vor câștiga mai mult decât s-au așteptat.

Iubirea, sentimentul cel mai intens din Univers, deține cea mai puternică energie care ne ajută să iertăm sau... nu, depinde cât de tare suntem răniți. Cât de tare pot fi rănite două femei la vârste diferite, cu principii și concepții total diferite, încât să nu poată ierta și accepta adevarul?

Haideți să învățăm cum să lasăm deoparte prejudecățile și sa privim cu sufletul către povestea a două femei, prinse într-un carusel al emoțiilor, în care nici ele nu înțeleg ce se întâmplă.

Nu vor lipsi nici umorul, dansul si energia, elemetele unei seri de neuitat!

 

Distribuția:

Femeia – Sidonia Ganea

Tânăra – Ancuța Vochin

Regie – Doina Șandru

Design afis: Valentina Visarion Mingopol

Multumiri: Sonia Dragoi

Un spectacol organizat de Syarela Arts.

 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles