Atelierul de Creat Povesti –  Povestea ursului polar
4
dec
Atelierul de Creat Povesti – Povestea ursului polar
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
4 decembrie 2022, Ora 10:00

Info eveniment

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelierul de Creat Povești – Povestea ursului polar

Coordonator Diana Ribana

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei

 

La Atelierul de Creat Povești ne bucurăm atunci când cei mici vin cu idei noi și se folosesc de personajele realizate chiar de ei în cadrul atelierului pentru a crea povești originale. Pentru sesiunea „Povestea ursului polar”, Diana Ribana a pregătit materiale pentru a face o pernă decorativă în formă de urs polar. Cei mici își vor folosi îndemânarea și imaginația pentru a-și realiza propria pernă pufoasă.

***

În cadrul „Atelierul de Creat Povești” – cu Diana Ribana acordăm atenție educației estetice și stimulării multilaterale a copiilor. Ne propunem să formăm și să dezvoltăm spiritul de observație, atenția, imaginația creatoare, interesul și plăcerea de a colora, de a picta, de a modela și aranja după cerințele frumosului, și de a povesti. Prin contactul direct cu materialele și ustensilele folosite, atelierele de creație oferă copiilor o imagine mai clară a ceea ce se poate realiza în lumea teatrală şi reprezintă un bun prilej de a înţelege provocările acestei arte. Discuțiile și poveștile care au loc pe baza a ceea ce creăm împreună sunt prilej pentru dezvoltarea limbajului, a fanteziei și a creativității.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles