Bilete Atelierul de Creat Povesti – Decoratiune de Craciun

Atelierul de Creat Povesti –  Decoratiune de Craciun
17
dec
Atelierul de Creat Povesti – Decoratiune de Craciun
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
17 decembrie 2022, Ora 10:00

Info eveniment: Atelierul de Creat Povesti – Decoratiune de Craciun

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelierul de Creat Povești – Decorațiune de Crăciun

Coordonator Diana Ribana

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei

 

Odată cu venirea iernii,  în ateliere noastre sunt puse la dospit o mulțime de creații fantastice, care să completeze magia sărbătorilor. Diana Ribana își asteaptă spiridușii la un atelier de creat povești cu materiale inspirate de natură, pentru a realiza o decorațiune specială de Crăciun. Această crenguță decorată cu imaginație de fiecare copil în parte va putea fi amplasată pe masa în familie, pentru a întregi bucuria vacanțelor petrecute alături de cei dragi.

 

***

 

În cadrul „Atelierul de Creat Povești” – cu Diana Ribana acordăm atenție educației estetice și stimulării multilaterale a copiilor. Ne propunem să formăm și să dezvoltăm spiritul de observație, atenția, imaginația creatoare, interesul și plăcerea de a colora, de a picta, de a modela și aranja după cerințele frumosului, și de a povesti. Prin contactul direct cu materialele și ustensilele folosite, atelierele de creație oferă copiilor o imagine mai clară a ceea ce se poate realiza în lumea teatrală şi reprezintă un bun prilej de a înţelege provocările acestei arte. Discuțiile și poveștile care au loc pe baza a ceea ce creăm împreună sunt prilej pentru dezvoltarea limbajului, a fanteziei și a creativității.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles