Atelier pentru miniArtisti - Caleidoscop cu fulgi de zapada
28
ian
Atelier pentru miniArtisti - Caleidoscop cu fulgi de zapada
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
28 ianuarie 2023, Ora 10:00

Info eveniment

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelier pentru miniArtiști –  Caleidoscop cu fulgi de zăpadă

Coordonator Alexandra Stoica

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei

 

Alexandra Stoica a pregătit pentru luna ianuarie un atelier de creat un caleidoscop plin cu… fulgi de nea, desigur. miniArtiștii vor confecționa acest obiect extrem de special și își vor crea propriul aparat optic cu ajutorul unor materiale alese cu atenție de coordonatoarea atelierului și va fi asamblat de fiecare în parte. Caleidoscopul steluțe albe sau colorate, sclipici și fulgi de zăpadă, va fi un partener ideal de joacă în prima lună a anului.

***

„Atelierul pentru miniArtiști” coordonat de Alexandra Stoica este cel mai nou atelier de creație din seria celor organizate de Teatrul Gong și vine în completarea acestui program esențial pentru o frumoasă dezvoltare a copiilor cu  vârsta sub 10 ani. Alexandra, pictor și grafician cu experiență, le va povesti celor mici despre diversele tehnici folosite în artele plastice și va adăuga la partea practică și informații utile despre personalități interesante din acest domeniu atât de complex.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles