MollyBloom
15
feb
MollyBloom
Teatrul INFINIT, Str. Mihai Eminescu nr. 127, Bucuresti
15 februarie 2023, Ora 19:30

Info eveniment

 

Molly Bloom

adaptare liberă de Radu Aldulescu după James Joyce

 

cu

Raluca Gheorghiu-Culda

 

Regia: Alina Hiristea

Scenografia: Raluca Negoescu

 .

Spectacolul este inspirat de legendara Molly Bloom, personajul care descinde din paginile romanului Ulise al lui James Joyce. Comedia feminității se desfășoară într-un flux continuu de gânduri și trăiri, ca viața însăși.

Pentru prima oară în România, capodopera lui James Joyce ajunge pe scenă, prin personajul Molly Bloom, întruchipat de Raluca Gheorghiu-Culda care reușește o excepțională performanță actoricească. Avem șansa să retrăim, împreună cu ea, celebra noapte din Dublin, ce urmează celebrei Bloomsday, sărbătorită peste tot în lume de fanii lui Joyce, pe 16 iunie. Premiera Molly Bloom se înscrie și ea în această aniversare.

Iubitorii de Joyce și de teatru se vor bucura de spectacolul acestei Molly Bloom dezlănțuite care reușește să se elibereze, în cel mai surprinzător mod, din închisoarea căsniciei si din toate închisorile lumii.

Irina Margareta Nistor, critic de film și teatru: „spectacolul Molly Bloom, one-woman show, a fost absolut extraordinar, complex…”

Liliana Popa, redactor la Radio România - București FM:  “...Foarte bună interpretarea actriței Raluca Gheorghiu-Culda, atentă și bine realizată regia, într-un vortex și un ritm care ține sala în mână…”

Astfel va asteptam cu drag la o comedie spectaculoasa si totodata plina de emotie, care va trece spectatorul printr-un carusel de stari.

Spectacolul este produs de Asociația Teatrul Proxim.

Spectacolul este organizat de Syarela Arts.

 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles