Bilete Atelier de Creatie „Piticii priceputi” - Figurine ingeras

Atelier de Creatie „Piticii priceputi”  -  Figurine ingeras
8
feb
Atelier de Creatie „Piticii priceputi” - Figurine ingeras
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
8 februarie 2023, Ora 18:00

Info eveniment: Atelier de Creatie „Piticii priceputi” - Figurine ingeras

pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelier de Creație „Piticii pricepuți” – Figurine îngeraș

Coordonator Claudia Benchea

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei

 

Prin atelierele de creație organizate săptămânal, Teatrul Gong Sibiu continuă să propună activități practice pentru copii, care să le stimuleze imaginația și să le dezvolte abilitățile de a combina materiale și texturi diverse. Începem chiar în prima zi a lunii februarie cu figurinele în formă de îngeraș. Piticii pricepuți vor realiza o figurină simpatică din materiale precum pânză, dantelă, sfori și ațe în diferite modele. O creație ce îmbină tehnici de lipire și tăiere, decupare și legare, pentru a obține un produs unic.

 

***  

Activitățile practice din cadrul Atelierului de Creație „Piticii pricepuți” contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de integrare a unei bucăți de material într-un anumit context, cum ar fi crearea de păpuși, felicitări, obiecte vestimentare sau decoruri din lumea teatrală. Astfel de îndeletniciri stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori sau de a alege și adapta materiale prin tăiere, lipire sau pliere în vederea atingerii scopului creativ. Interacțiunea într-un colectiv prietenos va întregi cu siguranță entuziasmul celor mici pentru creații artistice.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles