Hansel si Gretel
4
mar
Hansel si Gretel
Teatrul INFINIT, Str. Mihai Eminescu nr. 127, Bucuresti
4 martie 2023, Ora 11:00

Info eveniment

”Hansel și Gretel”

 

Doi copii  abandonați într-o pădure, descoperă un mare adevăr -  iubirea de frate învinge orice obstacol. Niciun pericol din lume nu-ți stă în cale atunci când ai alături un om care crede în tine, un om pe care ești gata să-l aperi cu prețul propriei vieți. 

 

Pădurea adâncă, cu pericolele și capcanele sale este lumea noastră prin care înaintăm la orice vârstă și în fiecare zi în căutarea unui sens în viață și pentru a găsi un drum mai bun.

 

Poate, dacă fiecare dintre noi am avea doar grija noastră, am înainta mai lesne, am avansa mai ușor, dar am fi singuri și nu am putea face niciodată față abandonului. Dragostea, responsabilitatea și solidaritatea sunt elementele cheie care ne ajută să ne regăsim și să reușim să trecem peste orice obstacol și să înfruntăm forțele malefice.

 

Unul dinte cele mai cunoscute basme ale copilăriei – ”Hansel și Gretel” -, stă la baza spectacolului cu același nume, realizat de Teatru Infinit într-o concepție nouă și originală. Un spectacol destinat copiilor, recomandat și adulților.

GUNS N' ROSES
16
iul
GUNS N' ROSES
Bucuresti
National Arena
JORDAN B PETERSON
2
mai
JORDAN B PETERSON
Bucuresti
Sala Palatului
Summer Well Festival 2023
11-13
aug
Summer Well Festival 2023
Buftea
Domeniul Stirbey
DEPECHE MODE
26
iul
DEPECHE MODE
Bucuresti
National Arena
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles