Bilete Vlad Flueraru - Lansare album „VF Aisbergului”

Vlad Flueraru - Lansare album „VF Aisbergului”
21
apr
Vlad Flueraru - Lansare album „VF Aisbergului”
Zazen, Strada Frasinului nr.41, Cluj-Napoca
21 aprilie 2023, Ora 20:00

Info eveniment: Vlad Flueraru - Lansare album „VF Aisbergului”

Pe 21 aprilie, Zazen Street Food Garden  va fi gazda un eveniment de neratat cu Vlad Flueraru! Acesta urmează să ne prezinte cel mai nou album al său, „VF Aisbergului”. 

 

Vlad Flueraru vine din Târgu-Mureș și este cunoscut ca și artist la Facem Records, brigadă în care a intrat în 2019, el producând și înregistrând piese din 2009. Atunci fratele lui i-a adus la suprafață genurile electronice care erau la modă în perioada respectivă, momente în care erau stabiliți în Spania pentru a studia acolo. Văzând, simțind și ascultând i s-a trezit un imbold de a se arunca în pânzele sunetelor, dându-le o formă ancorată în propria lui perspectivă și viziune. De-a lungul timpului a lansat câte ceva piese, colaborări si materiale, printre care și primul său mixtape “LUA-MI-AI URA”, primul album “WLAD”, alături de DOC, beattape-uri și multe altele sau altele multe. A continuat să compună și să producă pentru alți artiști, devenind ulterior și songwriter. Și ăsta e doar “VF Aisbergului”. Mereu cu chef de muzică și petrecere de timp cu ea.

 

Hai și tu, ia-ți prietenii și pregătiți-vă de o seară incendiară  la Zazen Street FOOD Garden. Se lasă cu dans intens. 

 

Parcarea de pe strada Frasinului este gratuită timp de 2 ore, cu un cost de 3 lei/oră după depășirea celor două ore. Dacă plănuiești să consumi alcool, îți recomandăm să vii cu bicicleta sau să iei autobuzul (28B te lasă chiar la noi în față, sau poți lua 30 până la capăt de linie în Grigorescu și să treci podul)  - sau pe jos, bineînțeles. 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles