Bilete URSUL PACALIT DE VULPE

URSUL PACALIT DE VULPE
22
apr
URSUL PACALIT DE VULPE
Teatrul Ion Creanga - Sala Mica, Str. Biserica Amzei, nr. 21-23, Bucuresti
22 aprilie 2023, Ora 10:00

Info eveniment: URSUL PACALIT DE VULPE

 

URSUL PĂCĂLIT DE VULPE

Scenariul: Valeria Stoian
Regia și scenografia: Andrei Răduț
Muzica: Radu Mihalache
Cu: Alexandru Prica (Vulpoiul), Cristian Boeriu (Ursul), Ciprian Niculae (Peștele / Țăranul)

Recomandat copiilor între 3 și 6 ani

Durata: 40 min

 

Una dintre cele mai îndrăgite povești ale lui Ion Creangă, Ursul păcălit de vulpe, ajunge pe scena Teatrului Ion Creangă, într-un spectacol parcă inspirat de timpul prezent în care ni se revelează două teme importante lăcomia și prostia într-un mod anecdotic și plin de haz.

 

Vom asista la un spectacol în spectacol, căci distinsul vulpoi,  personajul nostru principal, lacom și viclean, va da o adevărată reprezentație în ademenirea țăranului și a ursului. Oare care dintre cei doi va fi mai ușor de „cucerit”? Nu în zadar circulă în popor întrebarea „cum a rămas ursul fără coadă?”, iar răspunsul îl veți afla chiar aici în spectacol. Și mai există un amănunt de care trebuie să țineți cont – tot ceea ce veți vedea va fi relatat de un personaj special, un Pește histrionic.

 

Dacă de regulă îi invităm pe copii să ia aminte la eroi și personaje principale, de această dată îi sfătuim să fie cu băgare de seamă pentru a nu se lăsa și ei amăgiți de isprăvile și vorbele vulpoiului.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles