Conferinta eduFERTILITATEA  tot ce trebuie sa stiti pentru a deveni parinti
7
mai
Conferinta eduFERTILITATEA tot ce trebuie sa stiti pentru a deveni parinti
Hotel Crowne Plaza, Bulevardul Poligrafiei 1, Bucuresti
7 mai 2023, Ora 10:00

Info eveniment

Conferința eduFertilitatea este sursa voastră completă de informații pentru tot ceea ce trebuie să știți ca să deveniți părinți

EduFertilitatea abordează toate aspectele legate de fertilitate: medical, fizic, mental, emoțional și energetic; din perspectivă de prevenție, planificare și tratament.

Pe 7 mai, Delia Peteu coach și consilier fertilitate te invită la Conferința eduFertilitatea, un eveniment destinat femeilor ( cuplurilor ) care își doresc să devină mame ( părinți ).

Delia are propria poveste de luptă cu infertilitatea, știe cum se simte și se trăiește și acum își dorește  să sprijine femeile/cuplurile care își doresc copii să aibă o călătorie mai lină decât a avut ea, împreună cu partenerul ei.

 

Există căi de a monitoriza fertilitatea pentru a nu ajunge să îți spună doctorul:

“ Ai venit prea tarziu”. Există investigații și analize, există un stil de viață prietenos cu fertilitatea. Există prevenție. 

Astăzi poți să te asiguri că vei avea un copil peste 5 ani, sau atunci când îți vei dori. Există planificare.

Dacă aveți probleme de fertilitate, există investigații, analize și tratamente.

 

Cred cu tărie că foarte multe dintre cazurile de infertilitate ar fi putut fi prevenite, dacă am fi știut să avem grijă de fertilitatea noastră, femei și bărbați. Astăzi am înțeles că ar fi existat foarte multe lucruri pe care aș fi putut să le fac ca să îmi susțin corpul și fertilitatea, dar nu le-am știut. Mai  ales nu am știu cât de mult voi fi afectată mental și emoțional pe tot parcursul călătoriei noastre către copilul mult dorit.

Infertilitatea este încă un subiect tabu și de aceea foarte multe femei și bărbați suferă în tăcere. Trăim într-o societate tributară prejudecăților și judecăților, ce automat aduc constrângeri sociale și psihologice, iar lupta cu infertilitatea este în mod special amprentată de aceste constrângeri.

Partenerul principal al conferinței este Pharma Nord și le mulțumesc pentru că îmi susțin dorința profundă de a sprijini cât mai multe cupluri să aibă o călătorie lină și informată către a deveni părinți, povestește Delia Peteu.

eduFERTILITATEA este o conferință altfel, care aduce împreună medicina modernă alopată și medicina holistica. Pe 7 mai va avea loc prima ediție.

 

• De la Andreas Vythoulkas, medic specialist obstetrică-ginecologie, cu supraspecializare în infertilitate veți auzi care sunt primele investigații pe care trebuie să le facă un cuplu atunci când își dorește un copil.

 

Ciprian Ene, medic coordonator al Centrului de Medicină Integratvă Quantum Therapy va aduce în fața voastră modul în care poți pregăti organismul pentru a deveni mamă. 

 

Nadia Eperjessy, technician nutriționist și consilier stil de viață sănătos, îți va împărtăși ce tipuri de alimente iți hrănesc fertilitatea și ce tipuri iți sabotează fertilitatea.

 

Delia Peteu, coach și consilier fertilitate îți va împărtăși cele 3 căi prin care poți să creezi armonie între minte-corp-suflet și să îți mărești șansele de a deveni mamă

Ne vom bucura de o sesiune de 2 ore de întrebări și răspunsuri, așa că pregătește-ți de pe acum o lista cu lucrurile pe care îți dorești să le afli.

Conferința începe la 10.00 și se termina la 16.00.

Vă așteptăm începând cu ora 09.30.

 

Participarea fizică la conferință îți aduce șansa de a câștiga la tombolă:

• 3 consultații de fertilitate pentru cuplu, la medicul Andreas Vhytolukas, în cadrul Genesis Athens

• 3 sesiuni de consiliere nutrițională către Nadia Eperjessy, care să îți susțină fertilitatea

• 3 locuri la seminarele de grup organizate de Delia

Te așteptăm într-un spatiu sigur și empatic cu un prănz delicios, prilej de a sta de vorbă și a ne cunoaște.

 

 

Despre Delia Peteu

 

Delia Peteu este psiholog în formare, coach și consilier fertilitate certificat, Human Lover și creatoarea programelor VREAU SĂ FIU MAMĂ.

În fiecare zi susține femeile care străbat apele învolburate ale călătoriei pentru fertilitate să câștige lupta cu anxietea, cu neîncrederea că vor deveni mame și cu pierderea  armoniei interioare.

Programele Deliei  abordează holistic, pas cu pas, toate problemele ce interferează cu fertilitatea: emoționale, de mentalitate, suflestesti și de stil de viață.

Sunt o combinație revoluționară de știință și medicina sufletului, ferm ancorate în experiența coaching-ul și psihoterapiei dar și a principiilor armoniei minte-corp-inimă-gănduri.

Delia împreună cu partenerul ei s-au luptat aproape 4 ani să aibă un copil și după 4 fertilizări in vitro au reușit. Delia știe ce înseamnă să te simți neputincioasă, deznădăjduită și furioasă. Știe ce înseamnă să îți pierzi speranța că vei deveni mamă. Știe ce înseamnă pierderea.

După ce l-a adus pe lume pe fiul ei Zeno, și-a dat seama că  misiunea ei este să fie alături de femeile/cuplurile care au tot o călătorie dificilă către copilul mult dorit. S-a specializat pentru a crea un univers de sprijin, care îmbină experiența personală și cunoștințele solide.

 

Conferința eduFERTILITATEA s-a născut din dorința Deliei de a crea un pilon esențial de informare și sprijin pentru cei care își doresc un copil. Acum sau mai tărziu.

 

 

GUNS N' ROSES
16
iul
GUNS N' ROSES
Bucuresti
National Arena
JORDAN B PETERSON
2
mai
JORDAN B PETERSON
Bucuresti
Sala Palatului
Summer Well Festival 2023
11-13
aug
Summer Well Festival 2023
Buftea
Domeniul Stirbey
DEPECHE MODE
26
iul
DEPECHE MODE
Bucuresti
National Arena
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles