Bilete Caragiale e de vina!

Caragiale e de vina!
21
apr
Caragiale e de vina!
Teatrul INFINIT, Str. Mihai Eminescu nr. 127, Bucuresti
21 aprilie 2023, Ora 19:00

Info eveniment: Caragiale e de vina!

Cu prilejul sărbătoririi zilei de naștere a dramaturgului Matei Vișniec, am organizat acest spectacol aniversar "Caragiale e de vina", cu multa recunoștință pentru posibilitatea interpretării unor roluri și situații extrem de provocatoare, ”dirijate” într-o manieră de excepție de maestrul și regizorul Mihai Lungeanu. 

Pentru noi este o deosebită onoare să vă invităm la ”ceremonie”, oferindu-vă prilejul de a urmări ”pe viu” evoluția personajelor lui Matei Vișniec într-un limbaj teatral umoristic de înaltă calitate.
De fiecare dată când ne descoperim cu "musca pe căciulă", cel mai simplu este să dăm vina pe ceilalți. La scară istorică, "vinovatul" pare a fi nenea Iancu. Privirea lui se pare ca ne "ceartă" și astazi, dar nu oglinda lui este defectă, ci chiar noi suntem neschimbati. Harul lui Matei Vișniec ne ajută să râdem în continuare de noi. Cu mult curaj și bunăvoință, spectacolul ne oferă cele mai bune argumente pentru o întâlnire memorabilă cu personajele acestea exceptionale.  Ultima noastră șansă este râsul de bună calitate, la teatru!

Distribuția: Sabina Mitrea, Robert Poiană, Răzvan Răduță și Virginia Vasilache

Text: Matei Vișniec
Regia: Mihai Lungeanu

Trailer: 
https://youtube.com/shorts/68ceJmrYnhU

 

Un spectacol organizat in colaborare cu Syarela Arts.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles