Bilete Atelier de Creatie „Piticii priceputi” – Poncho

Atelier de Creatie „Piticii priceputi” – Poncho
26
apr
Atelier de Creatie „Piticii priceputi” – Poncho
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
26 aprilie 2023, Ora 18:00

Info eveniment: Atelier de Creatie „Piticii priceputi” – Poncho

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelier de Creație „Piticii pricepuți” – Poncho

Coordonator Claudia Benchea

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei

 

Poncho este un obiect de îmbrăcăminte, conceput pentru a proteja corpul de frig sau ploaie. Așadar, în cadrul acestui atelier de creație, piticii pricepuți vor învăța să creeze un poncho, folosind un tipar de croitorie. Coordonați de Claudia Benchea, cu o vastă experiență în realizarea de costume de teatru, cei mici vor tăia, decupa, aplica, lipi și își vor putea folosi apoi poncho-ul ca strat protector, în orice anotimp.

 

***  

Activitățile practice din cadrul Atelierului de Creație „Piticii pricepuți” contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de integrare a unei bucăți de material într-un anumit context, cum ar fi crearea de păpuși, felicitări, obiecte vestimentare sau decoruri din lumea teatrală. Astfel de îndeletniciri stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori sau de a alege și adapta materiale prin tăiere, lipire sau pliere în vederea atingerii scopului creativ. Interacțiunea într-un colectiv prietenos va întregi cu siguranță entuziasmul celor mici pentru creații artistice.

 
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles