Bilete Atelier pentru miniArtisti – Pictura pe sticla

Atelier pentru miniArtisti – Pictura pe sticla
29
apr
Atelier pentru miniArtisti – Pictura pe sticla
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
29 aprilie 2023, Ora 10:00

Info eveniment: Atelier pentru miniArtisti – Pictura pe sticla

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelier pentru miniArtiști –  Pictură pe sticlă

Coordonator Alexandra Stoica

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei

 

De data aceasta, miniArtiștii vor învăța o nouă tehnică de pictură – pe sticlă. Cum se pregătește suportul, ce pensule și ce tip de culori se folosesc, dar și despre metoda de lucru inedită, vor învăța de la coordonatoarea atelierului, Alexandra Stoica. Participanții își vor folosi imaginația în alegerea imaginii pictate, poate fi un moment preferat al primăverii sau o imagine inspirată de sărbătorile pascale. Orice temă vor alege, tabloul realizat va putea fi înrămat și adăugat la colecția de obiecte originale.

 

***

„Atelierul pentru miniArtiști” coordonat de Alexandra Stoica este cel mai nou atelier de creație din seria celor organizate de Teatrul Gong Sibiu și vine în completarea acestui program esențial pentru o frumoasă dezvoltare a copiilor cu  vârsta sub 10 ani. Alexandra, pictor și grafician cu experiență, le va povesti celor mici despre diversele tehnici folosite în artele plastice și va adăuga la partea practică și informații utile despre personalități interesante din acest domeniu atât de complex.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles