Bilete TRENTEMØLLER Memoria Tour | Special guest: GOLAN

TRENTEMØLLER Memoria Tour | Special guest: GOLAN
7
sep
TRENTEMØLLER Memoria Tour | Special guest: GOLAN
Fratelli Studios, Strada Glodeni 1-3, Bucuresti
7 septembrie 2023, Ora 19:00

Info eveniment: TRENTEMØLLER Memoria Tour | Special guest: GOLAN

 

TRENTEMØLLER LIVE din 7 septembrie se muta la Fratelli Studios

Special guest: GOLAN (hybrid)

 

Concertul TRENTEMØLLER LIVE din 7 septembrie va avea loc la FRATELLI STUDIOS (Strada Glodeni 1-3). Special guest: GOLAN (hybrid). Data ramane neschimbata, iar biletele deja achizitionate isi pastreaza valabilitatea si vor putea fi folosite pentru acces in locatia noua.

TRENTEMØLLER revine la Bucuresti cu full live band, pentru un concert ce va avea loc la Fratelli Studios (Strada Glodeni 1-3), pe 7 septembrie. In deschidere li se va alatura ca special guest GOLAN (hybrid).

Evenimentul, organizat de Emagic si The Fresh, face parte din a treia etapa a turneului Memoria Tour, organizat pentru a promova albumul omonim, lansat in 2022.

Trentemøller va urca pe scena alaturi de o trupa live, formata dintr-o selectie de patru muzicieni remarcabili: artista islandeza Disa Jakobs (voce si chitara), care detine exact vocea eterica pe care Trentemøller a cautat-o pentru a interpreta melodiile obsedante de pe albumul Memoria; Silas Tinglef (tobe) al carui EP de debut, lansat sub numele 2nd Blood prin label-ul In My Room, a fost produs si mixat de Trentemøller; Brian Batz (chitara), muzicianul din spatele trupei dream pop/ shoegaze Sleep Party People; si Jacob Haubjerg (bas), ce lucreaza de multa vreme cu trupele Sleep Party People si Savage Rose, lansand si piese cu propriul proiect pop/ post punk Luciu.

Cu albumul Memoria, Trentemøller ramane fidel temelor sale familiare, cum ar fi lumina si intunericul, nelinistea si seninatatea, frigul patrunzator si caldura reconfortanta, inspirate de elementele antipodale inerente mediului nordic pe care il considera "acasa".

Biletele pentru evenimentul TRENTEMØLLER LIVE de la Fratelli Studios pot fi achizitionate la categoria unica ACCES GENERAL, de la bilete.emagic.ro si de pe Entertix:

EARLY BIRD135 lei + comisioane

ACCES GENERAL157,50 lei + comisioane

 

 

FACEBOOK EVENT: https://fb.me/e/MEND6gjU

***

TRENTEMØLLER:

Website: http://www.trentemoller.com  

Facebook: https://www.facebook.com/trentemoller/

Twitter: https://twitter.com/trentemoeller

Sound cloud: https://soundcloud.com/trentemusic

Instagram: https://www.instagram.com/trentemoeller/

Youtube: https://www.youtube.com/user/trentemollerTV

***

Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorilor si include respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale inainte de eveniment si in timpul desfasurarii evenimentului.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate in zilele din apropierea evenimentului. Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a iaplatformelor social media Emagic si The Fresh, precum si a siteurilor si paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere, inainte de participarea la eveniment.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles