Kids Fest 2023
24-25
iun
Kids Fest 2023
Parcul Universitatii Politehnica, Splaiul Independentei 313, Bucuresti
24 - 25 iunie 2023

Info eveniment


Cel mai așteptat festival pentru copii se întoarce! Pe 24 și 25 Iunie Dorian Popa, Cheluțu și Andra Gogan dau startul vacanței la Kids Fest Summer Edition 2023, în inima Bucureștiului, în Campusul Universității Politehnica.

Aflat la cea de-a doua ediție, Kids Fest este festivalul în care distracția, aventura și surprizele se țin lanț atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Copiii se pot bucura de o experiența FUNtastică, descoperind peste 30 de activități, în timp ce părinții au propriile opțiuni pentru a se destinde și, de ce nu, pentru a-și reaminti de copilărie.

Te așteptăm cu:

- Concerte live și alte surprize cu Dorian Popa, Cheluțu și Andra Gogan

- O zonă dedicată sporturilor unde ai ocazia să îți depășești limitele și să simți gustul adrenalinei cu skate park, pump track și un perete de cățărări, fotbal, baschet, ping pong sau badminton.

- Jocuri interactive, jocurile copilăriei, activități de grup și ateliere potrivite pentru a îți stimula imaginația, a îți dezvolta creativitatea și – de ce nu? – curiozitatea! Printre surprizele din această zonă vei descoperi live cooking, ateliere de pictură, modelaj sau figurine.

- Un carusel de poveste, un labirint cât se poate de real și playground gonflabil și fel de fel de jocuri care să capteze atenția celor mai mici dintre vizitatori.

- Zona Experience Tech pentru viitorii IT gurus.

- Concerte LIVE ale artistilor preferați, spectacolele de teatru, circ, dans și balet care vor smulge ropote de aplauze!

- …și multe alte surprize pe care le vom anunța în curând!

În plus, peste 20 de activități sunt incluse în prețul biletului!

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles