Bilete Atelier pentru miniArtisti – Pictura pe sevalet

Atelier pentru miniArtisti – Pictura pe sevalet
3
iun
Atelier pentru miniArtisti – Pictura pe sevalet
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
3 iunie 2023, Ora 12:00

Info eveniment: Atelier pentru miniArtisti – Pictura pe sevalet

pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelier pentru miniArtiști –  Pictură pe șevalet

Coordonator Alexandra Stoica

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei

 

„Echipați” cu bonetă de pictor și carton pânzat pe șevalet, miniArtiștii vor explora tehnici de pictură în culori acrilice și își vor folosi abilitățile la desen și pictură pentru a realiza o „poveste cu bicicletă”. Anul acesta, sărbătorim „Ziua mondială a bicicletei” (3 iunie) pictând o imagine cu bicicleta preferată sau cu cea pe care ți-o dorești. Participanții vor fi ghidați pentru în alegerea pensulei potrivite pentru acrilice și vor învăța să combine culori pentru a crea texturi variate. Tabloul realizat va putea fi înrămat și adăugat la colecția personală a fiecărui participant.

 

***

„Atelierul pentru miniArtiști” coordonat de Alexandra Stoica este cel mai nou atelier de creație din seria celor organizate de Teatrul Gong și vine în completarea acestui program esențial pentru o frumoasă dezvoltare a copiilor cu  vârsta sub 10 ani. Alexandra, pictor și grafician cu experiență, le va povesti celor mici despre diversele tehnici folosite în artele plastice și va adăuga la partea practică și informații utile despre personalități interesante din acest domeniu atât de complex.

 
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles