Bilete Atelier de Creatie „Piticii priceputi” - Accesorii pentru bicicleta

Atelier de Creatie „Piticii priceputi”  -  Accesorii pentru bicicleta
14
iun
Atelier de Creatie „Piticii priceputi” - Accesorii pentru bicicleta
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
14 iunie 2023, Ora 18:00

Info eveniment: Atelier de Creatie „Piticii priceputi” - Accesorii pentru bicicleta

pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelier de Creație „Piticii pricepuți” – Accesorii pentru bicicletă

Coordonator Claudia Benchea

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei

 

În prima lună de vară sărbătorim „Ziua mondială a bicicletei” (marcată anual la data de 3 iunie), astfel că, ne-am propus să îmbinăm pasiunea celor mici pentru activitățile practice realizate în cadrul atelierelor de creație cu pasiunea lor pentru mersul pe bicicletă. Dacă ai deja o bicicletă sau plănuiești să achiziționezi una, te așteptăm să „meșterim” împreună pentru realizarea unor accesorii utile și distractive. Vom combina culori preferate cu materiale speciale, panglici și mărgele, vom face ghirlande pentru coșuleț, pompoane din tul, flori și steluțe ca să personalizăm fiecare bicicletă.

***  

Activitățile practice din cadrul Atelierului de Creație „Piticii pricepuți” contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de integrare a unei bucăți de material într-un anumit context, cum ar fi crearea de păpuși, felicitări, obiecte vestimentare sau decoruri din lumea teatrală. Astfel de îndeletniciri stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori sau de a alege și adapta materiale prin tăiere, lipire sau pliere în vederea atingerii scopului creativ. Interacțiunea într-un colectiv prietenos va întregi cu siguranță entuziasmul celor mici pentru creații artistice.

 
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles