Bilete Atelier de Creat Povesti - Povesti pictate pe farfurii

Atelier de Creat Povesti - Povesti pictate pe farfurii
10
iun
Atelier de Creat Povesti - Povesti pictate pe farfurii
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
10 iunie 2023, Ora 10:00

Info eveniment: Atelier de Creat Povesti - Povesti pictate pe farfurii

pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelierul de Creat Povești – Povești pictate pe farfurii

Coordonator Diana Ribana

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei

 

Fiecare sesiune a Atelierului de Creat Povești are loc într-un cadru ideal pentru învățarea unor lucruri noi și interesante, care să stimuleze imaginația pentru a inventa povești noi. Astfel că, în luna iunie, cei mici vor explora o parte a artelor plastice – pictura pe ceramică. Cei mici vor învăța cum să aleagă pensula potrivită și cum să combine culorile în cele mai neașteptate moduri, pentru a-și spune povestea, de data aceasta, pe un suport atipic - o farfurie din ceramică. Desigur, imaginația fără limite stă la baza acestui atelier de creat povești.

***

În cadrul „Atelierului de Creat Povești” – cu Diana Ribana acordăm atenție educației estetice și stimulării multilaterale a copiilor. Ne propunem să formăm și să dezvoltăm spiritul de observație, atenția, imaginația creatoare, interesul și plăcerea de a colora, de a picta, de a modela și aranja după cerințele frumosului, și de a povesti. Prin contactul direct cu materialele și ustensilele folosite, atelierele de creație oferă copiilor o imagine mai clară a ceea ce se poate realiza în lumea teatrală şi reprezintă un bun prilej de a înţelege provocările acestei arte. Discuțiile și poveștile care au loc pe baza a ceea ce creăm împreună sunt prilej pentru dezvoltarea limbajului, a fanteziei și a creativității.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles