Bilete Atelier de Creat Povesti - Traista cu basme

Atelier de Creat Povesti - Traista cu basme
17
iun
Atelier de Creat Povesti - Traista cu basme
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
17 iunie 2023, Ora 10:00

Info eveniment: Atelier de Creat Povesti - Traista cu basme

pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelierul de Creat Povești – Traista cu basme

Coordonator Diana Ribana

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei

 

„Un ghem de povești” (noua premieră a teatrului) ne-a inspirat pentru acest atelier în care participanții vor realiza câteva dintre personajele spectacolului, mai exact pe locuitorii pădurii păzite de Molfari: Iepurașul Fuguța, Șoricica Zgâricica, Prințesa Broscuță, Lupul păcălit de Vulpe sau Ursul Mihailovici.

Decupate din fetru și lipite cu multă imaginație pe traistele pregătite de Ribana, personajele vor putea spune o mulțime de povești despre curaj și prietenie sau despre aventuri în lumi îndepărtate. Imaginație nu are limită la Atelierul de Creat Povești.

***

În cadrul „Atelierului de Creat Povești” – cu Diana Ribana acordăm atenție educației estetice și stimulării multilaterale a copiilor. Ne propunem să formăm și să dezvoltăm spiritul de observație, atenția, imaginația creatoare, interesul și plăcerea de a colora, de a picta, de a modela și aranja după cerințele frumosului, și de a povesti. Prin contactul direct cu materialele și ustensilele folosite, atelierele de creație oferă copiilor o imagine mai clară a ceea ce se poate realiza în lumea teatrală şi reprezintă un bun prilej de a înţelege provocările acestei arte. Discuțiile și poveștile care au loc pe baza a ceea ce creăm împreună sunt prilej pentru dezvoltarea limbajului, a fanteziei și a creativității.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles