Bilete PACALA SI TANDALA

PACALA SI TANDALA
10
iun
PACALA SI TANDALA
Teatrul Ion Creanga - Sala Mica, Str. Biserica Amzei, nr. 21-23, Bucuresti
10 iunie 2023, Ora 11:30

Info eveniment: PACALA SI TANDALA


PĂCALĂ ȘI TÂNDALĂ

Regia și scenariul: Ion Ionuț Ciocia
Costumele: Roxana Răduț
Decorul: Andrei Răduț

Muzica: Radu Mihalache

 

Cu: Ion Ionuț Ciocia (Păcală), Cristian Crețu (Tândală), Oliviu-Cristian Bughiu (Curierul), Nicoleta Rusu (Mama), Marius Nănău (Tata), Grațiela Teohari-Duban (Fata 1), Maria Țăran (Fata 2).

Recomandat copiilor între 3 și 6 ani
Durata: 40 min

Poveștile cu Păcală și Tândală, frați de cruce, au ca elemente caracteristice mai multe lucruri: jocuri de cuvinte istețe, păcăleli cu rezolvări hazlii și întâmplări cu substrat specific național. Montarea contemporană a spectacolului are scopul de a fixa anumiți piloni ai literaturii populare române ca embleme nemuritoare ale poveștilor pentru copii.

Legătura dintre doi fraţi nu este uşor de tradus în cuvinte. De aceea, spectacolul Păcală şi Tândală îşi propune să arate cum doi fraţi traversează mai uşor obstacolele pe care viaţa le pune în calea lor, datorită faptului că se au unul pe celălalt. De la jocurile copilăriei, la emoţiile provocate părinţilor, pănă la inevitabila maturizare, toate sunt mai uşoare pentru că Păcală îl are pe Tândală, dar şi invers. Pe durata spectacolului cei doi vor trece prin tot felul de peripeţii care mai de care mai amuzante și pline de haz, pentru ca la final fiecare să ajungă la casa lui, cu propria familie. Dar oare trăsnăile se vor termina aici?

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles