Bilete POVESTI CU FIRE

POVESTI CU FIRE
2
iul
POVESTI CU FIRE
Teatrul Ion Creanga - Sala Mica, Str. Biserica Amzei, nr. 21-23, Bucuresti
2 iulie 2023, Ora 10:00

Info eveniment: POVESTI CU FIRE

 

POVEȘTI CU FIRE

Conceptul și regia: Andra Burcă
Scenografia: Viaceslav Vutcariov
Muzica: Radu Mihalache
Cu: Andreea Gaica, Andreea Mera și Andra Mirescu

Recomandat copiilor între 1 și 4 ani

Durata: 30 min

 

Într-un spațiu atemporal, ne pregătim să pornim spre un tărâm croșetat din întâlniri neprevăzute. Conduși de un fir invizibil, în fața noastră, o sferă uriașă de lână și trei personaje interesante vor apărea rând pe rând. Un personaj vine din trecut, altul trăiește cu noi, în prezent, iar altul călătorește din viitor. Să fie oare zeițe protectoare ori surori cu Luna, Soarele sau Pământul? Vă lăsăm să descoperiți.

 

Împreună cu cele trei personaje curioase vom porni în descoperirea și deslușirea firelor ce ne înconjoară. Oare avem și noi unul? Firul se multiplică, transformă și ne invită să-l descoperim mai de aproape, prin propriile amintiri. Muzica liniștitoare va crea mișcări asemeni undei unei ape, iar tu vei fi ademenit să cutreieri alături de ele lumea și poveștile sale prin intermediul unor fire colorate.

 

Spectacolul Povești cu fire este universul ideal al oricărui copil care se lasă desprins din mâinile părinților și, ghidat de curiozitate, se bucură de explorarea necunoscutului. Spectacolul este țesut din metafore și senzații pentru toți privitorii, indiferent de vârstă. O narațiune plină de mișcare, emoție, descoperire, dar mai ales – imaginație.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles