Bilete Atelier de Creatie „Piticii priceputi” - Papusa floare. Ziua Copilului

Atelier de Creatie „Piticii priceputi”  -  Papusa floare. Ziua Copilului
1
iun
Atelier de Creatie „Piticii priceputi” - Papusa floare. Ziua Copilului
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
1 iunie 2023, Ora 10:00

Info eveniment: Atelier de Creatie „Piticii priceputi” - Papusa floare. Ziua Copilului

pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelier de Creație „Piticii pricepuți” – Păpușa floare. Ziua Copilului

Coordonator Claudia Benchea

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei  

 

Și anul acesta, de 1 iunie, sărbătorim copilăria și ne bucurăm de toate lucrurile noi pe care le învățăm împreună. Iar pentru acest atelier de creație am pregătit materialele necesare pentru a croi, lipi, combina mini pompoane și vom decupa materiale cu texturi diverse. Piticii pricepuți vor crea o păpușă cu un suport ieșit din comun – un mic ghiveci de ceramică. Inspirați de povestea lui H.C. Andersen „Degețica”, păpușa realizată va fi o mică păpușă-floare, care ne va aminti cât de importantă este copilăria trăită alături de prieteni și familie.

 

Ziua Internațională a Copilului este sărbătorită în întreaga lume și susține Declarația Națiunilor Unite pentru Drepturile Copilului, convenție adoptată la data de 20 noiembrie 1989. Convenția cu privire la Drepturile Copilului este cel mai important acord semnat de statele care au promis să apere drepturile copiilor.

 

***  

Activitățile practice din cadrul Atelierului de Creație „Piticii pricepuți” contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de integrare a unei bucăți de material într-un anumit context, cum ar fi crearea de păpuși, felicitări, obiecte vestimentare sau decoruri din lumea teatrală. Astfel de îndeletniciri stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori sau de a alege și adapta materiale prin tăiere, lipire sau pliere în vederea atingerii scopului creativ. Interacțiunea într-un colectiv prietenos va întregi cu siguranță entuziasmul celor mici pentru creații artistice.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles