Bilete EFECTUL PICASSO

EFECTUL PICASSO
27.09.23
22.01.24
EFECTUL PICASSO
MARe/Muzeul de Arta Recenta, Bulevardul Primaverii 15, Bucuresti
27 sep 23 - 22 ian 24

Info eveniment: EFECTUL PICASSO


Pătrunde în lumea captivantă a Efectului Picasso la MARe/Muzeul de Artă Recentă! 
Vino să vezi lucrările celui mai iubit băiat obraznic al artei moderne, cumpără minimum 2 bilete online și poți câștiga un weekend de vis în inima inspirației artistice – Paris.

Cum participi:
Achiziționezi minimum 2 bilete la Expoziția Efectul Picasso în perioada 15.12.2023 – 22.01.2024, de pe www.mare.ro sau www.entertix.ro;
Îți manifești dorința de a participa în Campanie prin selecția (bifarea) căsuței „Vreau să particip la Campania Un weekend cu MARele Picasso la Paris”, disponibilă în pasul de plasare a comenzii online.



Din 27 Septembrie 2023 și p
ână pe 22 Ianuarie 2024, MARe/Muzeul de Artă Recentă din București prezintă 46 de lucrări (picturi, desene, gravuri) semnate Picasso și 57 de lucrări (picturi, sculpturi, ceramică, graffiti) semnate de 32 de artiști români contemporani influențați de opera celei mai importante figuri a artei moderne.

 

Efectul Picasso este una dintre cele mai impresionante expoziții din Europa de Est și cu siguranță cea mai importantă din România - care se numără printre cele 8 țări participante în programul Picasso Celebration: 1973-2023.

 

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Musée National Picasso-Paris și celebrează 50 de ani de la dispariția lui Pablo Picasso, printr-un program din care fac parte alte 42 de muzee din lume. România este singura țară dintre statele central- și est-europene cuprinsă în amplul proiect lansat de Spania și Franța. 

În octombrie 2023 se împlinesc, de asemenea, 5 ani de la deschiderea MARe/Muzeul de Artă Recentă din București.

 

Printre artiștii români expuși împreună cu Pablo Picasso se numără: Ion Grigorescu, Mircea Cantor, Victor Man, Dumitru Gorzo, Florin Mitroi, Marin Gherasim, Ștefan Bertalan, Alexandru Țipoia, Alexandru Rădvan, Neculai Păduraru, Alma Redlinger, Pisica Pătrată.

Follow us on:

https://www.facebook.com/MuzeulDeArtaRecenta

https://www.instagram.com/muzeuldeartarecenta/

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles