Bilete Concord Iasi Open - ATP Challenger 100 - ABONAMENTE

Concord Iasi Open - ATP Challenger 100  - ABONAMENTE
8-14
iul
Concord Iasi Open - ATP Challenger 100 - ABONAMENTE
Baza Sportiva Ciric, Str. Moara de Vant 171, Iasi
8 - 14 iulie 2024, Ora 12:00

Info eveniment: Concord Iasi Open - ATP Challenger 100 - ABONAMENTE

Biletele individuale pe zile se vor pune in vanzare incepand cu 18 iunie 2024.

În iulie, capitala tenisului este la Iași! Între 7-14 iulie 2024, la a 5-a ediție a Concord Iași Open - ATP Challenger 100, jucători de tenis din România și din întreaga lume vin la Iași pentru a juca tenis de calitate în misiunea lor către cucerirea trofeului și acumularea de puncte ATP.

Iași Open este despre tenis autentic, de clasă mondială, divertisment și comunitate. Bucură-te de tenis de înaltă calitate, întâlniri cu jucătorii, activări distractive și educative și timp de calitate petrecut cu prietenii și/sau familia.

 

 Programul Evenimentului:

* 5, 6 iulie - Meciuri calificări

* 7-14 iulie - Meciuri tabloul principal în sesiuni de zi și de seară

Abonamentele includ accesul la meciurile din tabloul principal în fiecare zi, la ambele sesiuni.

 Acces Minor: Copiii sub 7 ani au acces gratuit, cu condiția să fie ținuți în brațele adulților care îi însoțesc (un adult poate intra cu un singur copil). Copiii care au împlinit 7 ani au nevoie de un bilet.

Acces la Terenuri: Meciurile oficiale se desfășoară pe terenul central și pe terenurile 5 și 6. Biletul pentru turneu oferă și acces la terenul 5 în limita locurilor disponibile.

Informații despre Bilete: Biletele sunt vândute pe zile, nu pe meciuri. Amânarea sau continuarea unui meci în ziua următoare nu permite accesul cu biletul din ziua anterioară.

Notă Importantă: Biletele achiziționate nu sunt rambursabile. Entertix.ro este partenerul exclusiv de bilete al Concord Iași Open.

Parteneri ai Evenimentului: Concord Iași Open este organizat de Asociația Club Sportiv Iași Open în parteneriat cu Concord Service Center și Primăria Municipiului Iași. Turneul are sponsor principal Concord Service Center si este sustinut de MET Energy Romania.

 

Pregătește-te pentru o săptămână de excelență în tenis și momente memorabile la Concord Iași Open!

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles