Bilete BCR Iasi Open - WTA 125 - ABONAMENTE

BCR Iasi Open - WTA 125 - ABONAMENTE
15-21
iul
BCR Iasi Open - WTA 125 - ABONAMENTE
Baza Sportiva Ciric, Str. Moara de Vant 171, Iasi
15 - 21 iulie 2024, Ora 12:00

Info eveniment: BCR Iasi Open - WTA 125 - ABONAMENTE

BCR Iași Open WTA 125

 În iulie, capitala tenisului este la Iași! Experimentați spectacolul de tenis care a captivat privitorii din întreaga țară.

Între 15-21 iulie 2024, la a 3-a ediție a BCR Iași Open - WTA 125, jucătoare de tenis din România și din întreaga lume se adună pentru a oferi un spectacol de tenis în călătoria lor către cucerirea "Luceafărului."

 

BCR Iași Open este despre tenis autentic, de clasă mondială, divertisment și comunitate. Bucură-te de tenis de înaltă calitate, întâlniri cu jucătorii, activări distractive și educative și timp de calitate petrecut cu prietenii și/sau familia.

 

Programul Evenimentului:

* 13, 14 iulie - Meciuri calificări

* 15-21 iulie - Meciuri tabloul principal în sesiuni de zi și de seară

 

 Abonamentele includ accesul la meciurile din tabloul principal în fiecare zi, la ambele sesiuni.

 Acces Minor: Copiii sub 7 ani au acces gratuit, cu condiția să fie ținuți în brațele adulților care îi însoțesc (un adult poate intra cu un singur copil). Copiii care au împlinit 7 ani au nevoie de un bilet.

 Acces la Terenuri: Meciurile oficiale se desfășoară pe terenul central și pe terenurile 5 și 6. Biletul pentru turneu oferă și acces la terenul 5 în limita locurilor disponibile.

Informații despre Bilete: Biletele sunt vândute pe zile, nu pe meciuri. Amânarea sau continuarea unui meci în ziua următoare nu permite accesul cu biletul din ziua anterioară.

Notă Importantă: Biletele achiziționate nu sunt rambursabile. Entertix.ro este partenerul exclusiv de bilete al BCR Iași Open.

Parteneri ai Evenimentului: BCR Iași Open este organizat de Asociația Club Sportiv Iași Open în parteneriat cu Concord Service Center și Primăria Municipiului Iași. Sponsorul principal este BCR.

 

Pregătește-te pentru o săptămână de excelență în tenis și momente de neuitat la BCR Iași Open!

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles