Bilete Iasi Open WTA 250 - ABONAMENTE

Iasi Open WTA 250 - ABONAMENTE
21-26
iul
Iasi Open WTA 250 - ABONAMENTE
Baza Sportiva Ciric, Str. Moara de Vant 171, Iasi
21 - 26 iulie 2024, Ora 12:00

Info eveniment: Iasi Open WTA 250 - ABONAMENTE

Open WTA 250

Biletele individuale pe zile vor fi puse in vanzare incepand cu 25 iunie 2024!

 În iulie, capitala tenisului este la Iași! Experimentați spectacolul de tenis care a captivat privitorii din întreaga țară.

Între 21-26 iulie 2024, la a 3-a ediție a Iași Open - WTA 250, jucătoare de tenis din România și din întreaga lume se adună pentru a oferi un spectacol de tenis în călătoria lor către cucerirea "Luceafărului."

 

Iași Open este despre tenis autentic, de clasă mondială, divertisment și comunitate. Bucură-te de tenis de înaltă calitate, întâlniri cu jucătorii, activări distractive și educative și timp de calitate petrecut cu prietenii și/sau familia.

 

 Abonamentele includ accesul la meciurile din tabloul principal în fiecare zi, la ambele sesiuni.

 Acces Minor: Copiii sub 7 ani au acces gratuit, cu condiția să fie ținuți în brațele adulților care îi însoțesc (un adult poate intra cu un singur copil). Copiii care au împlinit 7 ani au nevoie de un bilet.

 Acces la Terenuri: Meciurile oficiale se desfășoară pe terenul central și pe terenurile 5 și 6. Biletul pentru turneu oferă și acces la terenul 5 în limita locurilor disponibile.

Informații despre Bilete: Biletele sunt vândute pe zile, nu pe meciuri. Amânarea sau continuarea unui meci în ziua următoare nu permite accesul cu biletul din ziua anterioară.

Notă Importantă: Biletele achiziționate nu sunt rambursabile. Entertix.ro este partenerul exclusiv de bilete al Iași Open.

Parteneri ai Evenimentului: Iași Open este organizat de Asociația Club Sportiv Iași Open în parteneriat cu Concord Service Center și Primăria Municipiului Iași. 

 

Pregătește-te pentru o săptămână de excelență în tenis și momente de neuitat la Iași Open!

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles