Bilete Noaptea devoratorilor de vacante Pikasea si Pikaski

Noaptea devoratorilor de vacante Pikasea si Pikaski
16
dec
Noaptea devoratorilor de vacante Pikasea si Pikaski
Embassy One, Piata Alexandru Lahovari Nr.8, Bucuresti 010464, Bucuresti
16 decembrie 2023, Ora 18:00

Info eveniment: Noaptea devoratorilor de vacante Pikasea si Pikaski

Pe toți ne-au apropiat în acești ani vacanțele de vară și de iarnă; ne-au adus mai aproape de prieteni, de familie, de noi, de libertate. 

În fiecare an, într-un fel sau altul, am ales să împărtășim bucuria de a fi împreună și ne-am reunit, fie fizic, fie virtual, la unul dintre cele mai îndrăgite evenimente destinate tuturor prietenilor noștri, Noaptea Devoratorilor de Vacanțe! Cu atât mai mult, în fiecare an am ales să oferim unor copii sau familii cu situații real critice șansa unor sărbători mai bune, mai adevărate. 

Anul acesta, Pikasea Sail și Pikaski Adventures si Moș Crăciun se intorc cu maxim entuziasm la “ambasada” acestui eveniment magic într-o locație de excepție: Embassy One, Lahovari – Piața Română, Bucureșți.

Vino la cel mai entuziasmant eveniment al iubitorilor de vacanțe, unde pe lângă toate concursurile și premiile nebune de care te vei putea bucura, ți-am pregătit foarte multe surprize: muzică live, DJ, jocuri, animatori și artiști fabuloși cu adevărat!

Donațiile se pot face fie prin achiziția de bilete specifice sau în locație. 50% din încasările acestui eveniment vor fi direcționate către Asociația Bonafide București care se ocupă direct de soluționarea cazurilor familiilor ce au nevoie de suportul nostru.
*Copiii cu varsta de pana la 8 ani au accesul gratuit.

Hai la party! Trust me, you’re fabulous!

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles