Bilete Expert123 - Atelier: Branding pentru antreprenoare

Expert123 - Atelier: Branding pentru antreprenoare
28
mar
Expert123 - Atelier: Branding pentru antreprenoare
Studioul de Teatru Midacris, Bd. Pache Protopopescu, Sector 2, Bucuresti
28 martie 2024, Ora 10:15

Info eveniment: Expert123 - Atelier: Branding pentru antreprenoare

Vrei să transformi afacerea ta dintr-un vis despre ambiție în ceva profitabil, dar pur și simplu nu ai idee de unde să începi?

Ai o idee formidabilă, ai resursele pentru a o transpune în realitate, dar te întrebi cum să faci asta? Cum să afle lumea de tine? De unde să începi?

Te întrebi dacă numele brandului tău este destul de catchy încât să cucerească piața? Dacă ai nevoie de bani pentru a face bani? Cum te diferențiezi de concurenți?

Esti pregătită să faci pasul următor și să construiești un brand memorabil?

Dacă răspunsul tău este un DA hotărât, atunci te așteptăm la atelierul de branding creat special pentru antreprenoarele ambițioase, pline de pasiune și imaginație, și cu valiza plină de vise mărețe. Așa ca tine.
Iar afacerea ta va fi una dintre acelea a căror poveste nu este doar auzită, ci și iubită.

Ce te așteaptă?
În cadrul atelierului de branding pentru antreprenoare vei descoperi bunele practici ale construirii unui brand autentic și puternic, care nu doar strălucește, ci și vorbește; și care spune o poveste. Vei învăța cum să-ți cristalizezi viziunea și valorile, cum să comunici eficient cu publicul tău țintă și cum să-ți construiești o identitate de brand memorabilă. 

Ce cunoștințe vei dobândi?

Elementele de bază ale brandingului: Vom explora împreună importanța unei identități vizuale cu o poveste, a mesajului de brand și a coerenței necesare pentru toate canalele de comunicare.

Poziționarea în piață: Îți vom arăta cum să identifici nisa potrivita si atributele specific pentru ca afacerea ta sa fie recunoscuta si iubita. Vei invatat să te adresezi publicului tău țință, consolidându-ți poziția ca alegere preferată pentru clientii tai.

Vocea brandului: Cum să comunici eficient valorile și personalitatea brandului tău, asigurându-te că mesajul tău rezonează autentic cu audiența ta.

Construirea unei "Brand Persona": Te vom ghida în procesul de creare a unei personalități de brand, a sufletului care va servi drept viitor punct de referință în conectarea cu clienții tăi.

Aplicații practice: Vei avea oportunitatea de a pune în practică ceea ce înveți, prin exerciții interactive

Dialog Deschis: Vom încheia atelierul prin cerarea unui spațiu deschis discuțiilor, întrebărilor și schimbului de idei. Aici, vei putea să împărtășești cu noi gândurile și provocările tale, să întrebi și să te inspiri din experiențele altor femei ca tine.

Este acest atelier potrivit pentru tine?
Acest atelier este exact ceea ce căutai dacă ești la începutul călătoriei tale antreprenoriale. Aici vei păși într-un spațiu unde creativitatea, experiența și pasiunea se întâlnesc, pentru a da naștere unui brand pregătit să se remarce.

Înscrie-te acum și transformă-ți viziunea într-un brand de succes!

-----------
Când: 
Joi, 28 martie, între orele 10.15 - 12.30
Pret: 350 lei plus TVA
Unde: Studioul de Teatru Midacris, Bd. 
Pache Protopopescu, Sector 2, Bucuresti
Pentru detalii & înscrieri scrie-ne un email la contact@industrylink.eu sau hello@expert123.ro, sau achita si apoi trimite-ne dovada platii si detaliile pentru facturare.

-----------

Despre organizatori:
Expert123 oferă programe personalizate de training și de dezvoltare personală și profesională în domeniul Comunicare, Marketing, Marketing Digital, Vânzări, Negociere, Servicii pentru Clienți și Organizare de Evenimente.
Cursurile noastre sunt inspirate din experiența pe care am acumulat-o de-a lungul anilor lucrand lucrând cu peste 17000 de clienti cu standarde ridicate.iar viziunea noastră se bazează pe dorința de a performa și de a oferi servicii care ies din tipare.

Mai multe detalii despre EXPERT123 găsești și pe site-ul nostru https://expert123.ro/

Beatrice Bildea-Ene, trainerul tau EXPERT23
Cu o experiență de peste 20 de ani în vânzări, jurnalism, comunicare și evenimente în cadrul unor echipe de top, Beatrice a înțeles de-a lungul anilor cât de important este să continui să te dezvolți la nivel profesional și personal dacă vrei să evoluezi în carieră. Mai mult, aceasta consideră că dezvoltarea se face țintit și aplicat, prin cursuri personalizate pe nevoile fiecăruia.
A creat propriul ei sistem de predare, bazat pe experienta, prin care oricine poate deveni expert în comunicare si vânzari în câțiva pași.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles