Bilete Cuscrii din Tirana

Cuscrii din Tirana
8
mar
Cuscrii din Tirana
Teatrul Toma Caragiu, Ploiesti
8 martie 2024, Ora 18:30

Info eveniment: Cuscrii din Tirana


Cuscrii din Tirana

 

de Michalis Reppas si Thanasis Papathanasiou

traducerea: Elena Lazar

regia: Dragos Campan

scenografia: Iuliana Gherghescu

asistent scenografie: Madalina Sandu

 

cu: Cristina Moldoveanu (Peni), Dragos Campan (Lykourgos), Theodora Sandu (Liza), Otilia Patrascu (Polina), Adrian Ancuta (Vasilis), Dragos-Maxim Galban (Alfred), Ion Radu Burlan (Pantelis), Karl Baker (Boukouran), Ioana Farcas (Klampeta).

 

Peni si Lykourgos sunt un cuplu bogat care locuieste intr-un oras din centrul Greciei. Principala lor preocupare este ca fiica lor Liza, care studiaza la Londra, sa se marite cu un sot bun si bogat. Vecini le sunt Polina, sora lui Peni, si sotul ei, Vasilis, care se bucura si ei de o situatie financiara privilegiata. Cu cateva zile inainte de Paste, Liza soseste din Anglia cu prietenul ei, Alfred, un tanar student intalnit la Londra, pe care vrea sa il prezinte parintilor. Intreaga familie este entuziasmata de viitorul mire, pe care il considera un lord bogat, dar curand vor descoperi ca Alfred nu este englez, ci albanez. Lucrurile se complica si mai mult cand parintii lui Alfred, Klampeta si Boukouran, intra in scena. Momentul declanseaza o serie de evenimente comice, care vor dezvalui adevarata natura a personajelor.

 

Spectacol recomandat persoanelor cu varsta peste 14 ani.

 

Durata:  2h 15 min (cu pauza)

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles