Bilete Atelier de Creatie „Piticii priceputi” - Decoratiune de Paste

Atelier de Creatie „Piticii priceputi”  -  Decoratiune de Paste
24
apr
Atelier de Creatie „Piticii priceputi” - Decoratiune de Paste
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
24 aprilie 2024, Ora 18:00

Info eveniment: Atelier de Creatie „Piticii priceputi” - Decoratiune de Paste

pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelier de Creație „Piticii pricepuți” – Decorațiune de Paște

Coordonator Claudia Benchea

 

durata: 60 min.

preţ bilet: 14 lei

 

Luna aprilie este luna în care căldura se instalează și mugurii plantelor se deschid. De asemenea, ne pregătim pentru Sărbătorile de Paște. Pentru a îmbogăți casa, în această primăvară, piticii pricepuți vor realiza o decorațiune pentru sărbătorile pascale, în cadrul unui nou atelier de creație ce își propune să stimuleze abilităților celor mici de a combina și mixa culori prin diverse tehnici, folosind materiale cunoscute de aceștia: un tipar circular realizat din carton gros, ațe colorate, lipici, accesorii din materiale textile și decupaj din moosgumi (carton gumat).

Inspirată de culorile vii ale florilor de primăvară, decorațiunea va fi realizată dintr-o îmbinare de materiale și va putea fi expusă în camera preferată sau va putea fi oferită în dar unei persoane dragi.

 

***  

Activitățile practice din cadrul Atelierului de Creație „Piticii pricepuți” contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de integrare a unei bucăți de material într-un anumit context, cum ar fi crearea de păpuși, felicitări, obiecte vestimentare sau decoruri din lumea teatrală. Astfel de îndeletniciri stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori sau de a alege și adapta materiale prin tăiere, lipire sau pliere în vederea atingerii scopului creativ. Interacțiunea într-un colectiv prietenos va întregi cu siguranță entuziasmul celor mici pentru creații artistice.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles