Bilete Atelierul de Comunicare prin Arta – Puisori jucausi

Atelierul de Comunicare prin Arta – Puisori jucausi
27
apr
Atelierul de Comunicare prin Arta – Puisori jucausi
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
27 aprilie 2024, Ora 12:00

Info eveniment: Atelierul de Comunicare prin Arta – Puisori jucausi

pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Atelierul de Comunicare prin Artă – Puișori jucăuși

Sala Studio

Coordonator Maria Denov

 

durata: 60 min.

preţ bilet: 14 lei

 

Copiii participanți la atelierul de creație „Puișori jucăuși” vor fi încântați să-și pună creativitatea la treabă și de data aceasta. Într-o atmosferă ludică și relaxantă, folosind hârtii de diferite culori, texturi și grosimi, aceștia vor da contur, cu pricepere, creațiilor lor. Vă întrebați care va fi rezultatul final? Un pui jucăuș și adorabil, care iese din oul său de hârtie, ca dintr-un cocon magic.

 

***

În cadrul Atelierului Comunicare prin Artă, într-o atmosferă caldă și stimulativă, Maria Denov îi îndrumă pe cei mici în procesul creativ, încurajându-i să exploreze mediul cultural artistic pentru a identifica forme, culori, materiale, tehnici, obiecte artistice, punând accent și pe verbalizarea ideilor și comunicare. În acest mediu prietenos, copiii nu își dezvoltă doar abilitățile artistice, ci învață și să lucreze în echipă, să comunice și să-și exprime liber gândurile și emoțiile. Piticii cu lipici vor păși într-un spațiu în care imaginația devine realitate prin bucuria creației.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles